Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: (

Arama: Arama işlemi Toplam 0.05 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:14
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:13
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:13
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Why Him ? ( 2016 ) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 gün önce 20:13
    (, ), -, 2016, 23fps, 448kbps, 6ch, ?, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, bu da nereden çıktı 2016 1080p indir, bu da nereden çıktı 2016 2160p indir, bu da nereden çıktı 2016 4k indir, bu da nereden çıktı 2016 720p indir, bu da nereden çıktı 2016 film indir, bu da nereden çıktı 2016 fragman indir, bu da nereden çıktı 2016 hd indir, bu da nereden çıktı 2016 hevc 265 indir, bu da nereden çıktı 2016 indir, bu da nereden çıktı 2016 izle, bu da nereden çıktı 2016 tek parça indir, bu da nereden çıktı 2016 tek part indir, bu da nereden çıktı 2016 tr altyazılı indir, bu da nereden çıktı 2016 tr dublaj indir, bu da nereden çıktı 2016 türkçe dublaj indir, bu da nereden çıktı 2016 uhd indir, bu da nereden çıktı 2016 ultrahd 4k indir, bu da nereden çıktı 2016 ultrahd 4k izle, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, değeri, delay, dil, dizi indir, ek, film indir, fps, g-------------g, g----------g, g----g, g---g, gerekiyorsa, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r---r, r---rg----g, rrrrr, sayısı, ses, sunum, süre, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, tt4501244, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, uyumlu, why him, why him 2016 1080p indir, why him 2016 2160p indir, why him 2016 4k indir, why him 2016 720p indir, why him 2016 film indir, why him 2016 fragman indir, why him 2016 hd indir, why him 2016 hevc 265 indir, why him 2016 indir, why him 2016 izle, why him 2016 tek parça indir, why him 2016 tek part indir bu da nereden çıktı, why him 2016 tr altyazılı indir, why him 2016 tr dublaj indir, why him 2016 türkçe dublaj indir, why him 2016 uhd indir, why him 2016 ultrahd 4k indir, why him 2016 ultrahd 4k izle, yapılmamıştır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:13
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 5 Gün önce 22:12
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 5 Gün önce 22:10
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 5 Gün önce 22:10
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:25
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:25
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:24
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Victoria ( 2015 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  5 Gün önce 21:24
    (, ), -, 192kbps, 2015, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/victoria.2015.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4226388, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, victoria, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 43
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:24
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 6 Gün önce 19:22
    Son yazan jejep  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:08
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:59
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Marine 5: Battleground ( 2017 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 22:58
    (, ), -, 192kbps, 2017, 23fps, 2ch, 5:, ac3, alınmıştır, audio, battleground, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/the.marine.5.battleground.2017.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.tv.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, marine, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt5781798, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 1 hafta önce 11:09
    Son yazan leprechaun24  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:16
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:16
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:16
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 56
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:58
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Neighbor ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 2 Hafta önce 15:20
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/the.neighbor.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, neighbor, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3330764, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 41
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:49
    Son yazan naber  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Fences ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 2 Hafta önce 02:14
    2 Sayfa
    1 2
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fences, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/fences.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2671706, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 92
    Son Mesaj : 1 hafta önce 12:44
    Son yazan ghost  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 00:00
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Girl on the Train ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 2 Hafta önce 00:00
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/the.girl.on.the.train.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, girl, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, train, tt4682786, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 74
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 23:09
    Son yazan heman  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Underworld: Blood Wars ( 2016 ) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 2 Hafta önce 21:51
    2 Sayfa
    1 2
    (, ), -, 2016, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blood, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/underworld.blood.wars.2016.640kbps.23fps.ac3.6ch.bluray.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3717252, türkçe, underworld, underworld:, uyumlu, ve, wars, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:02
    Son yazan alicandemir  son yazılan Mesajı göster
Toplam 2729 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 91 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26