Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: (2014)

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 43
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 22:21
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 152
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 09:31
    Son yazan selocenter  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 52
    Son Mesaj : 02 Ocak 2017 01:11
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 180
    Son Mesaj : 03 Ocak 2017 21:20
    Son yazan elazig23  son yazılan Mesajı göster
  1. TV 7 Minutes (2014) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 30 Aralık 2016 00:15
    2 Sayfa
    1 2
    (2014), -, 192kbps, 23fps, 2ch, 7, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/7.minutes.2014.192kbps.23fps.48khz.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, minutes, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2828954, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 203
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 17:31
    Son yazan benbozoyum  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 193
    Son Mesaj : 29 Aralık 2016 11:59
    Son yazan seastar85  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 210
    Son Mesaj : 28 Aralık 2016 13:51
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 84
    Son Mesaj : 28 Aralık 2016 13:46
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  2. DVD Song Of The Sea (2014) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch DVD TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 28 Aralık 2016 13:36
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2014), -, 0133.25.745, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/song.of.the.sea.2014.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.dvd.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, sea, ses, song, special, sunum, süre, tr, tt1865505, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 329
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 16:07
    Son yazan Haybe  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 80
    Son Mesaj : 26 Aralık 2016 22:38
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 275
    Son Mesaj : 29 Aralık 2016 12:09
    Son yazan seastar85  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 203
    Son Mesaj : 26 Aralık 2016 22:36
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  3. TV Love Me (2014) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 26 Aralık 2016 20:19
    2 Sayfa
    1 2
    (2014), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/love.me.2014.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, love, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3249478, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 327
    Son Mesaj : 05 Ocak 2017 01:09
    Son yazan DarkAngel  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 125
    Son Mesaj : 19 Eylül 2016 22:52
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 329
    Son Mesaj : 19 Eylül 2016 22:51
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 207
    Son Mesaj : 25 Ağustos 2016 01:33
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  4. TV Northmen A Viking Saga (2014) 192Kbps 24Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 25 Ağustos 2016 01:30
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2014), (dcrg), -, 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, northmen, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, saga, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2290553, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, viking, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 792
    Son Mesaj : 02 Ekim 2016 12:04
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 324
    Son Mesaj : 25 Ağustos 2016 01:29
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 550
    Son Mesaj : 25 Ağustos 2016 01:29
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  5. Tell (2014) 720p 525MB nItRo

    Başlatan nItRo, 23 Ağustos 2016 17:57
    (2014), .[, 1280×528, 1h, 28min, 5.6/10, 525mb, 720p, action, big-time, cds]……………………….[, cms_table], crime, crook, discovers, dollars, drama, english, ethan, geçirmelisiniz., görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, ironically, konuyu, life, line, makes, matroska, mb, million, money, nitro, nitro-filmdivx.net, radically, rating]……………………, runtime]………………….[, score, size]……………………….[, small, stealing, steals, story, tell.2014.720p.bluray.x264-sadpanda, time, worse, [, [color=#333333][font=verdana][table=class, [encoder]…………………………[, [file, [format]………………………….[, [genre]…………………………, [imdb, [language, [no, [release, [resolution]………………………[, [source]…………[, [subtitles]……………………….[, [td][b]directizli, [tr], ]……………………….[, |, …
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 126
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 17:57
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  6. Closer to God (2014) 720p BRRip XviD AC3-RARBG

    Başlatan nItRo, 23 Ağustos 2016 17:11
    (2014), 1024ã—576, 1280ã—540, 720p, ac3, ac3-rarbg, audio, avg.bitrate, baby, billy, brrip, bytes, childs, clones, closer, closer.to.god.2014.720p.brrip.xvid.ac3-rarbg.avi, dark, destroy, director, duration, elizabeth, file, fpsr, gã¶rebilmek, gã¶zden, geã§irmelisiniz., genetic, genre, gib, girl, god, hoppe, horror, human, hz, iã§eriã°i, iã§erik, iã§in, imdb, info, izli, jeremy, jpg, kb/s, konuyu, mib, mp3, mpeg4, named, newman, precious, sci-fi, scientist, screenshots, secret, senese, shannon, shelean, size, stars, stereo, successfully, threatened, threatens, thriller, video, work, writer, xvid, yuv420p
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 113
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 17:11
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  7. Closer to God (2014) 720p BRRip XviD AC3-RARBG

    Başlatan nItRo, 23 Ağustos 2016 17:10
    (2014), 1024ã—576, 1280ã—540, 720p, ac3, ac3-rarbg, audio, avg.bitrate, baby, billy, brrip, bytes, childs, clones, closer, closer.to.god.2014.720p.brrip.xvid.ac3-rarbg.avi, dark, destroy, director, duration, elizabeth, file, fpsr, gã¶rebilmek, gã¶zden, geã§irmelisiniz., genetic, genre, gib, girl, god, hoppe, horror, human, hz, iã§eriã°i, iã§erik, iã§in, imdb, info, izli, jeremy, jpg, kb/s, konuyu, mib, mp3, mpeg4, named, newman, precious, sci-fi, scientist, screenshots, secret, senese, shannon, shelean, size, stars, stereo, successfully, threatened, threatens, thriller, video, work, writer, xvid, yuv420p
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 83
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 17:10
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    1971 (2014) 96Kbps 23Fps E-AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 16 Ağustos 2016 11:41
    (2014), -, 1971, 23fps, 2ch, 96kbps, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuda, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt3478510, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 323
    Son Mesaj : 16 Ağustos 2016 11:41
    Son yazan JesWhite  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Kung Fu Elliot (2014) 128Kbps 23Fps E-AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 16 Ağustos 2016 11:35
    (2014), -, 128kbps, 23fps, 2ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, elliot, fps, fu, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuda, konuyu, kung, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, mb, mesey, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt3228302, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 405
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:14
    Son yazan Viking  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Democrats (2014) 128Kbps 23Fps E-AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 16 Ağustos 2016 11:32
    (2014), -, 128kbps, 23fps, 2ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, democrats, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuda, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt4143306, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 308
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 11:40
    Son yazan farid800  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 418
    Son Mesaj : 22 Ağustos 2016 19:16
    Son yazan ulas1045  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Virunga (2014) 192Kbps 25Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 12 Ağustos 2016 08:45
    (2014), -, 192kbps, 25fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuda, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt3455224, türkçe, uyumlu, ve, virunga, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 447
    Son Mesaj : 04 Ekim 2016 14:19
    Son yazan panalopy  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Print the Legend (2014) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 10 Ağustos 2016 10:10
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 305
    Son Mesaj : 10 Ağustos 2016 10:10
    Son yazan JesWhite  son yazılan Mesajı göster
  13. TV Lucia de B. (2014) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 05 Ağustos 2016 19:27
    │, │▓, ┌┘▓, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2014), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, b., bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, de, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lucia, lütfen, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1800338, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 357
    Son Mesaj : 09 Ekim 2016 00:25
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 290
    Son Mesaj : 29 Ağustos 2016 04:40
    Son yazan benbozoyum  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1511 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 51 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26