Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.




DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: (2015)

Arama: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 23:51
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 110
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 23:50
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 108
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 17:30
    Son yazan erkinkose  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 77
    Son Mesaj : 16 Aralık 2016 23:29
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 139
    Son Mesaj : 16 Aralık 2016 23:29
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 172
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 13:46
    Son yazan seastar85  son yazılan Mesajı göster
  1. TV Backtrack (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 23 Ekim 2016 16:23
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, backtrack, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2784936, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 795
    Son Mesaj : 09 Aralık 2016 22:41
    Son yazan kan_ter  son yazılan Mesajı göster
  2. Biz Bir Dolaşalım (2015) 1080p İndir

    Başlatan jejep, 16 Ekim 2016 16:55
    (2015), 1080p, bir, biz, dolaşalım, indir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 234
    Son Mesaj : 16 Ekim 2016 16:55
    Son yazan jejep  son yazılan Mesajı göster
  3. Koyverdin Gittin Beni (2015) 1080p Film İndir

    Başlatan jejep, 16 Ekim 2016 16:20
    (2015), 1080p, beni, beni.2015.1080p.hdtv.ttr.dcrg.mkv, ftp://vip.dcrgworld.com/yerli/koyverdin.gittin, gittin, indir, koyverdin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 231
    Son Mesaj : 16 Ekim 2016 16:20
    Son yazan jejep  son yazılan Mesajı göster
  4. Netflix The Ridiculous 6 (2015) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 07 Ekim 2016 07:40
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 6, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, işlem, jpg, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, mb, meseytekarşiv, netflix, netflixten, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, ridiculous, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2479478, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 1,326
    Son Mesaj : 06 Aralık 2016 18:04
    Son yazan urkmezf  son yazılan Mesajı göster
  5. TV Agent X (2015) S01 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan Mellkor, 29 Eylül 2016 22:51
    (2015), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, agent, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt3499120, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 339
    Son Mesaj : 14 Ekim 2016 14:43
    Son yazan FELEKABAD  son yazılan Mesajı göster
  6. Netflix Brotherly Love (2015) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 23 Eylül 2016 01:55
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, brotherly, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, love, lütfen, mb, meseytekarşiv, netflix, netflixten, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3262990, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 617
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:29
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  7. TV The Program (2015) 192Kbps 24Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 21 Eylül 2016 23:01
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, meseytekarşiv, paylaşın, program, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3083008, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 745
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:30
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  8. Netflix Synchronicity (2015) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 17 Eylül 2016 23:12
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, meseytekarşiv, netflix, netflixten, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, synchronicity, süre, tr, tt2049543, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 703
    Son Mesaj : 09 Aralık 2016 00:52
    Son yazan takanome26  son yazılan Mesajı göster
  9. TV Youth (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 17 Eylül 2016 23:03
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, meseytekarşiv, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3312830, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, youth, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 804
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:36
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  10. TV The Messenger (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 17 Eylül 2016 22:52
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, meseytekarşiv, messenger, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3431016, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 823
    Son Mesaj : 23 Kasım 2016 12:35
    Son yazan serdaroncel1  son yazılan Mesajı göster
  11. TV A Perfect Day (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 17 Eylül 2016 22:43
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, day, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, meseytekarşiv, paylaşınizli, perfect, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3577624, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 1,027
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:36
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  12. TV Life on the Line (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 17 Eylül 2016 22:30
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, kanal, kbps, kodek, konuyu, life, line, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, meseytekarşiv, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3727202, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 1,213
    Son Mesaj : 08 Kasım 2016 00:10
    Son yazan taylan41  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 170
    Son Mesaj : 18 Ağustos 2016 13:42
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 353
    Son Mesaj : 24 Ağustos 2016 19:29
    Son yazan serserikartal  son yazılan Mesajı göster
  13. TV Mr. Right (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio DCRG

    Başlatan Nok, 11 Ağustos 2016 02:49
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    ──, │, │▓, ┌┘▓, └┐, ▄▄█, █, █▄▄, ███, █▓░▓, ░, ▓, (2015), (dcrg), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr▓▓▓r, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaydedilmiş, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, mr, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, speacial, sunum, süre, tr, tt2091935, tv, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 1,275
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:52
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 330
    Son Mesaj : 01 Ekim 2016 20:47
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
  14. TV The Assassin (Nie yin niang) (2015) 224Kbps 24Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 06 Ağustos 2016 18:33
    2 Sayfa
    1 2
    │, │▓, └┐▓, ▄▄█, █, ███, ░, ▓, (2015), (nie, 224kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, assassin, audio, bilgi, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, mb, niang, niang), nie, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3508840, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, yin
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 469
    Son Mesaj : 1 hafta önce 04:53
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  15. TV In Stereo (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 06 Ağustos 2016 18:05
    ──, │, │▓, ┌┘▓, └┐, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, stereo, sunum, süre, tr, tt3478186, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 271
    Son Mesaj : 06 Ağustos 2016 18:05
    Son yazan JesWhite  son yazılan Mesajı göster
  16. TV Into the Grizzly Maze (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 06 Ağustos 2016 17:58
    2 Sayfa
    1 2
    ──, │, │▓, └┐▓, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, grizzly, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, maze, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1694021, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 745
    Son Mesaj : 28 Eylül 2016 20:33
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
  17. TV The Bronze (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 06 Ağustos 2016 17:50
    2 Sayfa
    1 2
    ──, │, │▓, ┌┘▓, └┐, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bronze, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3859304, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 371
    Son Mesaj : 01 Ekim 2016 19:50
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 372
    Son Mesaj : 16 Eylül 2016 21:18
    Son yazan qusi555Baku  son yazılan Mesajı göster
  18. TV Jeruzalem (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 05 Ağustos 2016 18:15
    ──, │, │▓, ┌┘▓, └┐, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, jeruzalem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4552524, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 303
    Son Mesaj : 29 Kasım 2016 10:35
    Son yazan ScarletOverKiLL  son yazılan Mesajı göster
  19. TV Hope Lost (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 05 Ağustos 2016 18:08
    ──, │, │▓, ┌┘▓, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi───, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, hope, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lost, lütfen, mb, mesey, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3610576, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 259
    Son Mesaj : 01 Ekim 2016 19:36
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
  20. TV Night Fare (2015) 192Kbps 24Fps AC3 2CH TR Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 05 Ağustos 2016 17:54
    ──, │, │▓, ▄▄█, █, █▄▄, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bitrate, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyası, dwa, dönüşümü, ek, fare, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hda, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, lütfen, mb, mesey, night, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tekarsiv, tr, tt3889166, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 249
    Son Mesaj : 01 Ekim 2016 20:35
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
Toplam 780 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 26 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26