Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.




DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: -

Arama: Arama işlemi Toplam 0.19 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Line
    Alien Covenant (2017) 224kbps 25Fps AC3 2Ch TR Audio Line Jason DCRG

    Başlatan Jason,  6 Saat önce 15:39
    (2017), -, 195mb, 2.ch, 224kbps, 25fps, 2ch, 4kbps, ac3, alien, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, covenant, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.ac3, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/alien, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, gözden, içeriği, içerik, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, line, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, sinema, sinema-line, special, sunum, süre, tr, tt2316204, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt2316204, [/center], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 3 Saat önce 18:08
    Son yazan mertkn  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    License To Drive 1988 448kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio TV DCRG

    Başlatan Jason,  8 Saat önce 13:42
    -, 1988, 2.ch, 23fps, 2ch, 448kbps, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.ac3, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dosyası, drive, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/license, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, license, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0095519, tv, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt0095519, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 8 Saat önce 13:42
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    xXx Return of Xander Cage 2017 640Kbps 23Fps 5.1Ch Audio TR BluRay DCRG

    Başlatan Jason,  12 Saat önce 09:51
    -, 2017, 23fps, 5.1.ch, 5.1ch, 640kbps, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, cage, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.ac3, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/xxx, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, return, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1293847, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt1293847, xander, xxx, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 8 Saat önce 12:56
    Son yazan Idris78  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 21 Saat önce 00:23
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 21 Saat önce 00:14
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
  4. 3 Adam | 24.05.2017 | 1080p | HDTV | TTR

    Başlatan darky_10,  22 Saat önce 23:39
    -, 1080p, 24.05.2017, 3, adam, adamın, bensu, boluğur, bu, ceken, dikkat, dizisiyle, güzel, güzelliğiyle, haftaki, hdtv, icerde, kardeş, katan, konuk, konukları;, merve, olacak, oyuncu, soral, suzan, ttr, ve, ın, ününe, |, şarkıcı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    Son Mesaj : 22 Saat önce 23:39
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:49
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:48
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  5. John Wick 2 | 2017 | HDRip | XviD | AC3 | EVO

    Başlatan darky_10, 1 gün önce 17:47
    -, 2, 2017, abd, ac3, adı, aksiyon, artık, ayrılmış, başkenti, başına, birlikte, bu, bulur, çetelerle, chad, chapter, common, dak, david, derece, derek, diğer, dünyasından, edecektir, emekliye, eski, evo, film, fishburne, gerilim, güçlü, halde, hayat, hdrip, istemediği, isteyen, italyanın, john, keanu, kendini, kez, kolstad, köpeğiyle, laurence, leitch, macera, mücadele, olayların, ortağının, ortasında, oyuncular, reeves, riccardo, romada, rose, ruby, sakin, sayesinde, scamarcio, senaryo, son, stahelski, süre, tarihi, tehlikeli, tek, tetikçilik, tür, uzaklaşmış, vizyon, wick, xvid, yapımcı, yapımı, yaşamak, yine, yönetmen, özeti, |, şubat
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:47
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:46
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:45
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  6. Aftermath | 2017 | BRRip | XviD | AC3 | RARBG

    Başlatan darky_10, 1 gün önce 17:44
    -, 2002de, 2017, abd, ac3, aftermath, almaya, alınıyor, arnold, aronofsky, babayı, brrip, canlandırıyor, çarpışması, darren, dram, dram-gerilim, ediyor, elliott, emmett, eşini, filmde, gelen, gercek, gerçekleşen, gerilim, grace, gullón, gün, hatayı, hava, havada, hikayeden, iki, intikam, javier, kaybeden, kazası, kazaya, kevin, klaveno, kontrolcüsünden, kızını, lester, maggie, mariana, mcnairy, merkeze, meydana, olan, olaylar, oyuncular, randall, rarbg, schwarzenegger, scoot, sebep, senaryo, sonra, sonucu, temmuz, trafiği, tür, türü, uçağın, ucak, uyarlanan, ve, xvid, yapan, yapımcı, yapımı, yemin, yönetmen, zegers, |
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:44
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:43
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:42
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:42
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:41
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  7. Free Fire | 2016 | HDRip | XviD | AC3 | EVO

    Başlatan darky_10, 1 gün önce 17:41
    -, 1970lerde, 2016, ac3, aksiyon, amy, anlaşmazlığın, ardından, armie, başlayan, ben, boston, brie, bu, çatışma, cillian, copley, dak, diyaloglar, dram, evans, evo, fire, fireın, fransa, free, hammer, hdrip, iki, ingiltere, jump, konusunu, larson, luke, mafyanın, merkezli, murphy, oluşturmakta, oyuncular, rakip, senaryo, sharlto, silah, suc, süre, sürede, ticaretinde, tür, ve, wheatley, xvid, yaptıkları, yapımı, yaşadıkları, yaşanan, yönetmen, özet, |
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:41
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:39
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:38
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 1 gün önce 12:12
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
  8. 3 Adam | 24.05.2017 | DVBRip | x264 | HdT

    Başlatan darky_10, 1 gün önce 12:11
    -, 24.05.2017, 3, adam, adamın, bensu, boluğur, bu, ceken, dikkat, dizisiyle, dvbrip, güzel, güzelliğiyle, haftaki, hdt, icerde, kardeş, katan, konuk, konukları;, merve, olacak, oyuncu, soral, suzan, ve, x264, ın, ününe, |, şarkıcı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 1 gün önce 12:11
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 34
    Son Mesaj : 1 gün önce 00:15
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 26
    Son Mesaj : 1 gün önce 23:54
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 38
    Son Mesaj : 1 gün önce 23:32
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 2 Gün önce 11:54
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    Son Mesaj : 2 Gün önce 11:54
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 2 Gün önce 11:53
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 2 Gün önce 00:17
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:38
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:37
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
Toplam 9061 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 303 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26