Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.




DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: 192kbps

Arama: Arama işlemi Toplam 0.05 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Joe Somebody (2001) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  11 Saat önce 01:47
    2 Sayfa
    1 2
    (2001), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/joe.somebody.2001.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, joe, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0279889, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 31
    Son Mesaj : 1 saat önce 12:29
    Son yazan byon  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Teenage Cocktail (2016) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  11 Saat önce 01:46
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, cocktail, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/teenage.cocktail.2016.192kbps.23fps.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, teenage, tr, tt1774591, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 1 saat önce 12:31
    Son yazan byon  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Richie Rich (1994) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  11 Saat önce 01:46
    2 Sayfa
    1 2
    (1994), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/richie.rich.1994.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rich, richie, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0110989, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 3 Saat önce 10:29
    Son yazan serseripas  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    A Series of Unfortunate Events (2016-) S01 192Kbps 24Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 1 gün önce 00:55
    2 Sayfa
    1 2
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 24fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dosyası, e-ac3, ek, events, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, series, ses, special, sunum, süre, tr, tt4834206, türkçe, unfortunate, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 55
    Son Mesaj : 14 Saat önce 23:36
    Son yazan Ramius  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Sleuth (1972) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio

    Başlatan iş314, 1 gün önce 23:20
    2 Sayfa
    1 2
    (1972), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, sleuth, special, sunum, süre, tr, tt0069281, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 81
    Son Mesaj : 3 Saat önce 10:35
    Son yazan charon  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Cape Fear (1962) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 gün önce 23:11
    (1962), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, cape, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fear, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 48
    Son Mesaj : 2 Saat önce 11:19
    Son yazan KompradoR  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Samson and Delilah (1949) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 gün önce 22:38
    (1949), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, delilah, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/samson.and.delilah.1949.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, samson, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0041838, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 30
    Son Mesaj : 14 Saat önce 23:00
    Son yazan taylan41  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Take the Money and Run (1969) 192Kbps 25Fps AC3 2Ch DVD TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 gün önce 21:34
    (1969), -, 192kbps, 25fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/take.the.money.and.run.1969.192kbps.25fps.ac3.2ch.dvd.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, money, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, run, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0065063, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 83
    Son Mesaj : 2 Saat önce 11:33
    Son yazan KompradoR  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    A Night at The Opera (1935) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 01:29
    (1935), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, night, opera, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0026778, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 78
    Son Mesaj : 1 gün önce 11:31
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Gone With The Wind (1939) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 01:03
    2 Sayfa
    1 2
    (1939), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0261392, türkçe, uyumlu, ve, wind, yapılmamıştır, [/url], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 68
    Son Mesaj : 2 Saat önce 11:10
    Son yazan KompradoR  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 2 Gün önce 17:06
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Sully (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  2 Gün önce 13:51
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/sully.2016.192kbps.23fps.2ch.dd.tr.tv.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, speacial, sully, sunum, süre, tr, tt3263904, tv, türkçe, uyumlu, yapılmıştır, [/center], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 145
    Son Mesaj : 1 gün önce 11:29
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Carrie (1976) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  3 Gün önce 22:49
    (1976), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, carrie, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0074285, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 53
    Son Mesaj : 1 gün önce 11:39
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Retroactive (1997) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  4 Gün önce 23:46
    2 Sayfa
    1 2
    (1997), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/retroactive.1997.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, retroactive, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3491962, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 111
    Son Mesaj : 20 Saat önce 16:40
    Son yazan aytug2001  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Boxcar Bertha (1972) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  4 Gün önce 23:45
    2 Sayfa
    1 2
    (1972), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bertha, bilgi, bilgisi¦¦¦, boxcar, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/boxcar.bertha.1972.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0068309, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 138
    Son Mesaj : 1 gün önce 11:38
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Jay and Silent Bob Strike Back (2001) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 21:34
    (2001), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, back, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bob, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/joe.dirt.2001.192kbps.23fps.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, jay, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, silent, special, strike, sunum, süre, tr, tt0261392, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 86
    Son Mesaj : 4 Gün önce 20:59
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    The Stranger (1946) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  5 Gün önce 19:49
    2 Sayfa
    1 2
    (1946), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, stranger, sunum, süre, tr, tt0038991, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 117
    Son Mesaj : 4 Gün önce 03:59
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    La Cage aux Folles (1978) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  6 Gün önce 17:48
    2 Sayfa
    1 2
    (1978), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, aux, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, cage, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, folles, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, la, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0077288, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 112
    Son Mesaj : 3 Gün önce 23:18
    Son yazan KompradoR  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    The Last Tycoon (1976) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 12:06
    (1976), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşınizli, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0074777, tycoon, türkçe, uyumlu, [/b], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 82
    Son Mesaj : 4 Gün önce 07:42
    Son yazan numberone  son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Billy Bathgate (1991) 192Kbps 23Fps 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 10:33
    2 Sayfa
    1 2
    (1991), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bathgate, bilgisi¦¦¦, billy, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dvd, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0101453, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 143
    Son Mesaj : 6 Gün önce 13:47
    Son yazan taylan41  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 148
    Son Mesaj : 1 hafta önce 11:52
    Son yazan Ghosts  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 1 hafta önce 19:37
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 135
    Son Mesaj : 1 hafta önce 17:36
    Son yazan zaroc1207  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 33
    Son Mesaj : 1 hafta önce 18:21
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 105
    Son Mesaj : 1 hafta önce 15:38
    Son yazan cadas  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 34
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:49
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 189
    Son Mesaj : 1 hafta önce 16:55
    Son yazan serdaroncel1  son yazılan Mesajı göster
  20. DCRG Foxes (1980) 192Kbps 23Fps 2Ch Tr Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 16:47
    2 Sayfa
    1 2
    (1980), 100%, 192kbps, 1h, 23fps, 2ch, 45mn, ac-3, audio, big, bit, bits, channel, channels, cm, coding, complete, compression, constant, dcrg, depth, duration, endianness, extension, file, fnostalji, format, format/info, foxes, front, general, kbps, khz, lossy, main, mib, mode, positions, rate, sampling, sesfoxes.1980.192kbps.23fps.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, settings, size, stream, tr
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 212
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:19
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Shadowhunters (2016-) S02 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 2 Hafta önce 01:37
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, bölümizli, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dizi, dolby, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s02, sayısı, ses, shadowhunters, special, sunum, süre, tr, tt4145054, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 79
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 01:37
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 91
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 20:10
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
Toplam 2851 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 96 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26