Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: 6ch

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    The People v.O.J Simpson (2016-) S01 192Kbps 23Fps AC3 6Ch TR NF Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 gün önce 21:23
    (2016-), (dcrg), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, people, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, simpson, special, sunum, süre, tr, tt2788432, türkçe, uyumlu, v.o.j, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 1 gün önce 21:23
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Underworld: Blood Wars (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok,  5 Gün önce 23:37
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blood, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, itunes, itunes‎, izli, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3717252, türkçe, underworld, underworld:, uyumlu, wars, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 495
    Son Mesaj : 2 Saat önce 03:16
    Son yazan oldumuya  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok,  5 Gün önce 23:24
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, billy, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, halftime, içeriği, içerik, icin, itunes, itunes‎, izli, kanal, kaydedilmiştir, kbps, kodek, konuyu, long, lynn's, lynns, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2513074, türkçe, uyumlu, walk, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 119
    Son Mesaj : 3 Saat önce 02:44
    Son yazan 477sqs  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 5 Gün önce 22:52
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    Son Mesaj : 5 Gün önce 17:00
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Fool's Gold (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok,  6 Gün önce 04:49
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fool's, fools, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, gold, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, itunes, itunes‎, izli, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0770752, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 95
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:26
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 66
    Son Mesaj : 6 Gün önce 01:32
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Inferno (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  6 Gün önce 13:08
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (2016), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, inferno, itunes, itunes‎, itunestan, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3062096, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 519
    Son Mesaj : 3 Gün önce 22:38
    Son yazan gezginalem  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Doctor Strange (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 21:11
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    (2016), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, doctor, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, itunes, itunestan, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, strange, sunum, süre, tr, tt1211837, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2017
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 962
    Son Mesaj : 2 Gün önce 20:25
    Son yazan serdartalha  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 21:01
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 15:53
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Trolls (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 2 Hafta önce 21:57
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, itunes, itunes‎, izli, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, trolls, tt1679335, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 460
    Son Mesaj : 2 Gün önce 21:43
    Son yazan aslandcr  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Frontier (2016-) S01 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 4 Hafta önce 19:42
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dolby, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, frontier, ftp://vip.dcrgworld.com/film/frontier.2016-.s01.192kps.23.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.rar, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, mb, netflix, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4686698, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 76
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 19:42
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  9. Netflix Teenage Cocktail (2016) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 4 Hafta önce 01:46
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, cocktail, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/teenage.cocktail.2016.192kbps.23fps.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, teenage, tr, tt1774591, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 253
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 11:09
    Son yazan FELEKABAD  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    A Series of Unfortunate Events (2016-) S01 192Kbps 24Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 4 Hafta önce 00:55
    2 Sayfa
    1 2
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 24fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dosyası, e-ac3, ek, events, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, series, ses, special, sunum, süre, tr, tt4834206, türkçe, unfortunate, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 145
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 19:44
    Son yazan panalopy  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 21:36
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 494
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 09:04
    Son yazan democles  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 340
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 08:33
    Son yazan ahmetzk  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 81
    Son Mesaj : 15 Ocak 2017 22:06
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 232
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 18:41
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 124
    Son Mesaj : 16 Ocak 2017 20:59
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    Son Mesaj : 13 Ocak 2017 09:52
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  11. Blu-Ray Ben-Hur ( 2016 ) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 13 Ocak 2017 02:07
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    (, ), -, 2016, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, audio, ben-hur, ben-hur 2016 1080p indir, ben-hur 2016 2160p indir, ben-hur 2016 4k indir, ben-hur 2016 720p indir, ben-hur 2016 film indir, ben-hur 2016 fragman indir, ben-hur 2016 hd indir, ben-hur 2016 hevc 265 indir, ben-hur 2016 indir, ben-hur 2016 izle, ben-hur 2016 tek parça indir, ben-hur 2016 tek part indir benhur, ben-hur 2016 tr altyazılı indir, ben-hur 2016 tr dublaj indir, ben-hur 2016 türkçe dublaj indir, ben-hur 2016 uhd indir, ben-hur 2016 ultrahd 4k indir, ben-hur 2016 ultrahd 4k izle, benhur 2016 1080p indir, benhur 2016 2160p indir, benhur 2016 4k indir, benhur 2016 720p indir, benhur 2016 film indir, benhur 2016 fragman indir, benhur 2016 hd indir, benhur 2016 hevc 265 indir, benhur 2016 indir, benhur 2016 izle, benhur 2016 tek parça indir, benhur 2016 tek part indir, benhur 2016 tr altyazılı indir, benhur 2016 tr dublaj indir, benhur 2016 türkçe dublaj indir, benhur 2016 uhd indir, benhur 2016 ultrahd 4k indir, benhur 2016 ultrahd 4k izle, bilgi, blu-ray, bluray, boyut, bu, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dil, dizi indir, dosyası, ek, film indir, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/ben.hur.2016.2016.640kbps.23fps.ac3.6ch.tr.bluray.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, görebilmek, gözden, içeriği, icin, izli, kanal, kbps, konuyu, mb, paylaşın, r--------------r, r---r, r---rg----g, rrrrr, sayısı, ses, sunum, süre, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, türkçe, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, uyumlu, ve
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 1,128
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 04:22
    Son yazan NoNoNoDeSiRe  son yazılan Mesajı göster
  12. Blu-Ray Don't Breathe (2016) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 12 Ocak 2017 22:25
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, blu-ray, bluray, boyut, breathe, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, don't, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/dont.breathe.2016.640kbps.23fps.ac3.6ch.bluray.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4160708, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 322
    Son Mesaj : 15 Ocak 2017 13:58
    Son yazan trthd  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 286
    Son Mesaj : 1 gün önce 08:25
    Son yazan cakiciselos  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 69
    Son Mesaj : 09 Ocak 2017 00:36
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 184
    Son Mesaj : 1 gün önce 23:07
    Son yazan alicandemir  son yazılan Mesajı göster
  13. Blu-Ray Keeping Up with the Joneses ( 2016 ) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 08 Ocak 2017 13:01
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (, ), -, 2016, 23fps, 448kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, joneses, kanal, kaynak, kbps, keeping, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2387499, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 501
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:57
    Son yazan tugsa  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Shadowhunters (2016-) S02 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 04 Ocak 2017 01:37
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, bölümizli, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dizi, dolby, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s02, sayısı, ses, shadowhunters, special, sunum, süre, tr, tt4145054, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 104
    Son Mesaj : 04 Ocak 2017 01:37
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    Son Mesaj : 02 Ocak 2017 20:45
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1375 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 46 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26