Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: dd

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 1 hafta önce 18:03
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  1. Coherence (2013) Folder Icon DCRG

    Başlatan rocker67, 2 Hafta önce 22:48
    ║, ╚═════╝, ╚═════╝╚═╝, ╚═╝, ╚═╝╚══════╝╚═╝, █, ██║, ██║╚██████╔╝, ██║██║, ██╔══╝, ██╔══██╗, ██╔═██╗, ██╔╝, ██╗███████╗██║, █████, █████╔╝, █████╗, ██████╔╝, ██████╗, ██████╗██╗, ▓, ▓▓, ▓▓▓, ▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, ▓▓▓▓▓▓c, ▓▓▓▓▓▓ccccc▓▓▓c, ▓▓▓▓d, ▓▓▓▓g, ▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, (2013), 2013, adresi, adı, bilgisi, c░▓▓▓▓▓, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓c, cccc, cccccccccc, coherence, created, creator, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, d▓▓▓▓d, d▓▓▓d, dcrg, dd, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddddd, değerlendiriyoruz, dosya, file, folder, g▓▓▓▓▓, g▓▓▓▓g, geçirmelisiniz., gg, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, görüşlerinizi, gözden, hakkındaki, içeriği, içerik, icin, ico, icon, imdb, izli, konu, konuyu, page, png, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, r▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓r, rocker67, rr, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrrr, software, subject, sunum, tt2866360, türü, ve, vip, üye, üyelerimiz, önemsiyor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 22:48
    Son yazan rocker67  son yazılan Mesajı göster
  2. The Edge of Seventeen (2016) Folder Icon DCRG

    Başlatan rocker67, 3 Hafta önce 23:38
    ║, ╚═════╝, ╚═════╝╚═╝, ╚═╝, ╚═╝╚══════╝╚═╝, █, ██║, ██║╚██████╔╝, ██║██║, ██╔══╝, ██╔══██╗, ██╔═██╗, ██╔╝, ██╗███████╗██║, █████, █████╔╝, █████╗, ██████╔╝, ██████╗, ██████╗██╗, ▓, ▓▓, ▓▓▓, ▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, ▓▓▓▓▓▓c, ▓▓▓▓▓▓ccccc▓▓▓c, ▓▓▓▓d, ▓▓▓▓g, ▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, ▓▓▓c, (2016), adresi, adı, bilgisi, c░▓▓▓▓▓, c▓▓▓▓▓c, cccc, cccccccccc, created, creator, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓d, d▓▓▓d, dcrg, dd, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddddd, değerlendiriyoruz, dosya, edge, file, folder, g▓▓▓▓▓, g▓▓▓▓g, geçirmelisiniz., gg, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, görüşlerinizi, gözden, hakkındaki, içeriği, içerik, icin, ico, icon, imdb, izli, konu, konuyu, page, png, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓, r▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓r, rocker67, rr, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrrr, seventeen, software, subject, sunum, tt1878870, türü, ve, vip, üye, üyelerimiz, önemsiyor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 26
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 23:38
    Son yazan rocker67  son yazılan Mesajı göster
  3. iTunes Inferno (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 14 Şubat 2017 13:08
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (2016), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, inferno, itunes, itunes‎, itunestan, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3062096, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 869
    Son Mesaj : 17 Şubat 2017 22:38
    Son yazan gezginalem  son yazılan Mesajı göster
  4. iTunes Doctor Strange (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 13 Şubat 2017 21:11
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    (2016), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, doctor, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, itunes, itunestan, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, strange, sunum, süre, tr, tt1211837, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2017
    • Cevap: 43
    • Görüntüleme: 1,787
    Son Mesaj : 3 Hafta önce 19:37
    Son yazan Jarvis15  son yazılan Mesajı göster
  5. Netflix Joe Somebody (2001) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 21 Ocak 2017 01:47
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2001), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/joe.somebody.2001.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, joe, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0279889, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 321
    Son Mesaj : 04 Şubat 2017 02:32
    Son yazan 5ttpe  son yazılan Mesajı göster
  6. Netflix A Night at The Opera (1935) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 19 Ocak 2017 01:29
    2 Sayfa
    1 2
    (1935), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, night, opera, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0026778, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 236
    Son Mesaj : 03 Şubat 2017 11:01
    Son yazan FELEKABAD  son yazılan Mesajı göster
  7. Netflix Gone With The Wind (1939) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 19 Ocak 2017 01:03
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (1939), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0261392, türkçe, uyumlu, ve, wind, yapılmamıştır, [/url], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 593
    Son Mesaj : 12 Şubat 2017 23:12
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 292
    Son Mesaj : 17 Ocak 2017 18:41
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
  8. Netflix The Truman Show (1998) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 02 Ocak 2017 19:52
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    (1998), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dublaj, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/the.truman.show.1998.640kbps.23fps.ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, show, special, sunum, süre, temiz, tr, truman, tt0120382, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, yeni, ¦¦
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 797
    Son Mesaj : 15 Ocak 2017 16:40
    Son yazan bossman  son yazılan Mesajı göster
  9. Netflix Dazed and Confused (1993) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 01 Ocak 2017 22:58
    2 Sayfa
    1 2
    (1993), -, 19kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, confused, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dazed, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/dazed.and.confused.1993.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0106677, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 353
    Son Mesaj : 31 Ocak 2017 02:00
    Son yazan umita  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 208
    Son Mesaj : 02 Ocak 2017 09:32
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 114
    Son Mesaj : 31 Aralık 2016 17:32
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Designated Survivor (2016-) S01 192Kbps 23Fps E-AC3 DD+ 6Ch TR NF Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 13 Kasım 2016 23:08
    2 Sayfa
    1 2
    (2016-), (dcrg), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dd, dd+, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, designated, digital, dil, dizi, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, jpg, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, special, sunum, survivor, süre, tr, tt5296406, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 550
    Son Mesaj : 27 Aralık 2016 12:17
    Son yazan ayben  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 1,019
    Son Mesaj : 14 Ocak 2017 03:30
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Roman Empire: Reign of Blood (2016-) S01 192Kbps 23Fps E-AC3 DD+ 6Ch TR NF Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 13 Kasım 2016 18:36
    2 Sayfa
    1 2
    (2016-), (dcrg), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blood, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, dd+, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dosyası, e-ac3, ek, empire, empire:, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kbps, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, reign, roman, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt6233538, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 574
    Son Mesaj : 16 Ocak 2017 08:56
    Son yazan bossman  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 296
    Son Mesaj : 14 Ocak 2017 04:59
    Son yazan jordanxx19  son yazılan Mesajı göster
  12. VHS Death Race 2000 (1975) 224Kbps 23Fps AC3 2Ch TR VHS Audio DCRG

    Başlatan Jason, 05 Ağustos 2016 17:27
    3 Sayfa
    1 2 3
    1975, 2000, 224kbps, 23fps, 2ch, 48khz, dcrg, dd, death, geçirmelisiniz., görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, konuyu, race, tr, tt0072856, vhs
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1,011
    Son Mesaj : 13 Ağustos 2016 10:33
    Son yazan selocenter  son yazılan Mesajı göster
  13. Blu-Ray The Bourne Identity (2002) 1509Kbps 23Fps DTS 6Ch TR Bluray Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 03 Temmuz 2016 23:41
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2002), 1509kbps, 23fps, 24-bit, 3453kbps, 6ch, alınan, audio, bluray, bourne, bu, bulunuan, bırakılmıştır, cc, ccrr, çevrilmiştir, core, dan, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, değiştirilmiş, diğer, disc, dosyası, dosyasında, dosyasından, dts, dts-hd, dtsye, dvd, efektler, efektlerle, filmleri, geçirmelisiniz., gg, gggg, gggggggg, gibi, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, identity, ile, ingilizce, izli, işleniyor, işlenmiş, kaldırılmıştır, kanallarda, kanallarındaki, kanalı, kbps, khz, ki, konuyu, konuşmalar, lfe, ma, nette, olarak, olduğu, olup, orjinal, ortadan, rr, rrrrr, senkron, serinin, ses, sesler, sesteki, sforza, sl, sonra, sorunu, sr, sunum, sunumlarla, tarafından, temizlenmiş, ten, tr, tüm, türkçe, uyumludur, ve, yan
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 1,882
    Son Mesaj : 07 Şubat 2017 00:52
    Son yazan Kaptan01  son yazılan Mesajı göster
  14. Blu-Ray The Bourne Identity (2002) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch TR Bluray Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 03 Temmuz 2016 22:23
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    ──, │, │░, │▓, │sesler, █, ███, ░, ▓, (2002), 23fps, 24-bit, 3453kbps, 640kbps, 6ch, ac3, ac3e, alınan, audio, bluray, bourne, bu, bulunuan, bırakılmıştır, cc, ccrr, çevrilmiştir, core, dan, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, değiştirilmiş, deki, den, diğer, disc, dosyası, dosyasında, dosyasından, dts, dts-hd, dvd, efektler, efektlerle, geçirmelisiniz., gg, gggg, gggggggg, gibi, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, identity, ile, ingilizce, izli, işlenmiş, kaldırılmıştır, kanallarda, kanallarındaki, kanalı, kbps, khz, ki, konuyu, konuşmalar, lfe, ma, nette, olarak, olduğu, olup, orjinal, ortadan, rr, rrrrr, senkron, ses, sesler, sesteki, sforza, sl, sonra, sorunu, sr, sunum, tarafından, temizlenmiş, ten, tr, tüm, türkçe, ve, yan, ©2016
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 2,248
    Son Mesaj : 07 Şubat 2017 15:04
    Son yazan Filmdostu  son yazılan Mesajı göster
  15. Blu-Ray The Revenant (2015) 3624Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Bluray Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 30 Haziran 2016 13:47
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2015), 23fps, 3624kbps, 6ch, alınan, audio, bluray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, den, dosyası, dosyasından, dts-hd, efektlerle, gg, gggg, gggggggg, görebilmek, içeriği, icin, ingilizce, işlenmiştir, konuyu, konuşmalar, ma, olarak, revenant, rr, rrrrr, ses, sunum, tarafından, tr, türkçe, ve, zeytinbeli
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 1,556
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:15
    Son yazan tozdemir05  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 322
    Son Mesaj : 09 Ekim 2016 13:51
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
  16. Blu-Ray The Revenant (2015) 1509Kbps 23Fps DTS 6Ch TR Blu-ray Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 29 Haziran 2016 12:22
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2016), 1509kbps, 23fps, 6ch, alınan, audio, bilgi, blu-ray, bluray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, den, dil, dosyası, dosyasından, dts, efektlerle, gg, gggg, gggggggg, ingilizce, işlenmiştir, konuşmalar, olarak, orjinal, revenant, rr, rrrrr, ses, sunum, tarafından, tr, tt1663202, türkçe, ve, zeytinbeli
    • Cevap: 34
    • Görüntüleme: 2,339
    Son Mesaj : 23 Kasım 2016 14:14
    Son yazan _martin_  son yazılan Mesajı göster
  17. VCD Raven (1996) 224Kbps 23Fps AC3 2Ch TR VCD Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 29 Haziran 2016 12:17
    3 Sayfa
    1 2 3
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (1996), 1h, 224kbps, 23fps, 2ch, 36mn, 37s, 477ms, ac3, alınmıştır, audio, boyut, cc, ccrr, channels, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, dil, fps, geçirmelisiniz., gg, gggg, gggggggg, görebilmek, içeriği, içerik, izli, mb, raven, rr, rrrrr, sayısı, sunum, süre, tr, tt0117445, türkçe, uyumlu, vcd
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 646
    Son Mesaj : 10 Aralık 2016 04:00
    Son yazan 5ttpe  son yazılan Mesajı göster
  18. Blu-Ray Deadpool (2016) 4892Kbps 23Fps DTS-HD MA 8Ch TR Blu-ray Audio DCRG

    Başlatan Sforza, 28 Haziran 2016 23:45
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2016), 23fps, 448kbps, 4892kbps, 8ch, alınan, audio, bilgi, blu-ray, bluray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, deadpool, den, discten, dosyası, dosyasından, dts-hd, efektlerle, gg, gggg, gggggggg, ingilizce, işlenmiştir.orjinal, konuşmalar, ma, olarak, rr, rrrrr, ses, sunum, tarafından, tr, türkçe, ve, zeytinbeli
    • Cevap: 43
    • Görüntüleme: 3,200
    Son Mesaj : 18 Ocak 2017 22:18
    Son yazan dogafb1907  son yazılan Mesajı göster
  19. Blu-Ray Drive (2011) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch TR SMARTHD Blu-ray Audio DCRG

    Başlatan TΛNNΞЯ, 13 Haziran 2016 12:20
    3 Sayfa
    1 2 3
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2011), 23fps, 640kbps, 6ch, 6ch], ac3, audio, bir, blu-ray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, delay, disc, discten, dosyası, drive, dts-hd, fps, gg, gggg, gggggggg, ile, kbps, master, orijinal, rr, rrrrr, ses, smarthd, sunum, tanner, tarafından, tr, transfer, türkçe, ve
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,220
    Son Mesaj : 20 Haziran 2016 00:49
    Son yazan raperape  son yazılan Mesajı göster
  20. Blu-Ray Drive (2011) 1509Kbps 23Fps DTS 6Ch TR Blu-ray Audio DCRG

    Başlatan TΛNNΞЯ, 13 Haziran 2016 12:20
    2 Sayfa
    1 2
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2011), 1509kbps, 23fps, 6ch, 6ch], audio, bir, blu-ray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, delay, disc, discten, dosyası, drive, dts, dts-hd, fps, gg, gggg, gggggggg, ile, kbps, master, orijinal, rr, rrrrr, ses, smarthd, sunum, tanner, tarafından, tr, transfer, türkçe, ve
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 649
    Son Mesaj : 03 Temmuz 2016 19:57
    Son yazan JiTaSyoB  son yazılan Mesajı göster
  21. Blu-Ray Drive (2011) 2809Kbps 23Fps DTS-HD MA 6Ch TR Blu-ray Audio DCRG

    Başlatan TΛNNΞЯ, 11 Haziran 2016 19:45
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    ──, │, │░, │▓, █, ███, ░, ▓, (2011), 23fps, 2809kbps, 6ch, 6ch], audio, bir, blu-ray, bu, cc, ccrr, dcrg, dcrgworld, dd, ddcc, ddd, delay, disc, discten, dosyası, drive, dts-hd, fps, gg, gggg, gggggggg, ile, kbps, ma, master, orijinal, rr, rrrrr, ses, smarthd, sunum, tanner, tarafından, tr, transfer, türkçe, ve
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 1,264
    Son Mesaj : 27 Ekim 2016 21:00
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 380
    Son Mesaj : 04 Haziran 2016 21:23
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 346
    Son Mesaj : 04 Haziran 2016 21:37
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26