Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.




DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: ek

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    VHS
    Harry and the Hendersons (1987) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch VHS TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 gün önce 00:42
    (1987), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/harry.and.the.hender.1987.192kbps.23fps.ac3.2ch.vhs.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, harry, hendersons, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0093148, türkçe, uyumlu, ve, vhs, vhsden, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 49
    Son Mesaj : 1 dakika önce 18:16
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Out of Towners (1970) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 gün önce 00:40
    (1970), -, 192kbps, 192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/the.out.of.towners.1970, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, towners, tr, tt0066193, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 41
    Son Mesaj : 1 dakika önce 18:16
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Frontier (2016-) S01 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok, 1 gün önce 19:42
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dolby, dosyası, e-ac3, ek, format, fps, frontier, ftp://vip.dcrgworld.com/film/frontier.2016-.s01.192kps.23.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.rar, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, mb, netflix, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4686698, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 46
    Son Mesaj : 1 gün önce 19:42
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Blood Father ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  2 Gün önce 13:18
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, blood, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, father, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/blood.father.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.tv.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3647498, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 146
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:53
    Son yazan Cracker  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    The Accountant ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  2 Gün önce 12:42
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, accountant, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/the.accountant.2016.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.bluray.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2140479, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 291
    Son Mesaj : 5 Saat önce 12:49
    Son yazan Cracker  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Joe Somebody (2001) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  3 Gün önce 01:47
    2 Sayfa
    1 2
    (2001), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/joe.somebody.2001.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, joe, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0279889, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 91
    Son Mesaj : 3 Gün önce 12:29
    Son yazan byon  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Teenage Cocktail (2016) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  3 Gün önce 01:46
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, cocktail, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/teenage.cocktail.2016.192kbps.23fps.e-ac3.6ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, teenage, tr, tt1774591, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 117
    Son Mesaj : 1 gün önce 18:46
    Son yazan megaradon  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Richie Rich (1994) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  3 Gün önce 01:46
    2 Sayfa
    1 2
    (1994), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/richie.rich.1994.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rich, richie, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0110989, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 98
    Son Mesaj : 3 Gün önce 10:29
    Son yazan serseripas  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    A Series of Unfortunate Events (2016-) S01 192Kbps 24Fps E-AC3 6Ch TR NF Audio DCRG

    Başlatan Nok,  4 Gün önce 00:55
    2 Sayfa
    1 2
    (2016-), -, 192kbps, 2016-, 24fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dizi, dosyası, e-ac3, ek, events, format, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, mb, netflixten, nf, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, series, ses, special, sunum, süre, tr, tt4834206, türkçe, unfortunate, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 106
    Son Mesaj : 1 gün önce 19:44
    Son yazan panalopy  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Samson and Delilah (1949) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  4 Gün önce 22:38
    2 Sayfa
    1 2
    (1949), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, delilah, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/samson.and.delilah.1949.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, samson, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0041838, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 93
    Son Mesaj : 1 gün önce 23:00
    Son yazan eyyup  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Take the Money and Run (1969) 192Kbps 25Fps AC3 2Ch DVD TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  4 Gün önce 21:34
    (1969), -, 192kbps, 25fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/take.the.money.and.run.1969.192kbps.25fps.ac3.2ch.dvd.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, money, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, run, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0065063, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 173
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:05
    Son yazan DarkAngel  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    A Night at The Opera (1935) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  5 Gün önce 01:29
    (1935), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, night, opera, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0026778, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 94
    Son Mesaj : 4 Gün önce 11:31
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Gone With The Wind (1939) 96Kbps 23Fps E-AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  5 Gün önce 01:10
    (1939), -, 23fps, 2ch, 96kbps, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/gone.with.the.wind.1939.96kbps.23fps.e-ac3.2ch.tr.netflix.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0261392, türkçe, uyumlu, ve, wind, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 61
    Son Mesaj : 4 Gün önce 14:01
    Son yazan trthd  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Gone With The Wind (1939) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  5 Gün önce 01:03
    3 Sayfa
    1 2 3
    (1939), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, dd, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0261392, türkçe, uyumlu, ve, wind, yapılmamıştır, [/url], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 122
    Son Mesaj : 2 Gün önce 15:38
    Son yazan trthd  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Sully (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  6 Gün önce 13:51
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/ses/sully.2016.192kbps.23fps.2ch.dd.tr.tv.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, speacial, sully, sunum, süre, tr, tt3263904, tv, türkçe, uyumlu, yapılmıştır, [/center], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 254
    Son Mesaj : 6 Saat önce 12:13
    Son yazan Cracker  son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Kubo and the Two Strings (2016) 768Kbps 23Fps DTS 6Ch TR BluRay Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  6 Gün önce 13:34
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2016), -, 23fps, 6ch, 768kbps, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bir, bitrate, blu-ray, blu-raydan, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dts, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hic, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, kubo, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, strings, sunum, süre, tr, tt4302938, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 262
    Son Mesaj : 2 Gün önce 17:11
    Son yazan seductive  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Kubo and the Two Strings (2016) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch TR BluRay Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  6 Gün önce 13:29
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2016), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bir, bitrate, blu-ray, blu-raydan, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hic, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, kubo, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, strings, sunum, süre, tr, tt4302938, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 144
    Son Mesaj : 2 Saat önce 15:38
    Son yazan sekq1925  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Retroactive (1997) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 hafta önce 23:46
    2 Sayfa
    1 2
    (1997), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/retroactive.1997.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, retroactive, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3491962, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 129
    Son Mesaj : 4 Gün önce 16:40
    Son yazan aytug2001  son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Boxcar Bertha (1972) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 hafta önce 23:45
    2 Sayfa
    1 2
    (1972), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bertha, bilgi, bilgisi¦¦¦, boxcar, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/boxcar.bertha.1972.192kbps.23fps.48khz.dd.2ch.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0068309, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 167
    Son Mesaj : 2 Gün önce 00:53
    Son yazan memo11  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 153
    Son Mesaj : 6 Gün önce 18:41
    Son yazan VHS22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 93
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:59
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 76
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:11
    Son yazan 4Vaqrant  son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Ben-Hur ( 2016 ) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 02:07
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    (, ), -, 2016, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, audio, ben-hur, ben-hur 2016 1080p indir, ben-hur 2016 2160p indir, ben-hur 2016 4k indir, ben-hur 2016 720p indir, ben-hur 2016 film indir, ben-hur 2016 fragman indir, ben-hur 2016 hd indir, ben-hur 2016 hevc 265 indir, ben-hur 2016 indir, ben-hur 2016 izle, ben-hur 2016 tek parça indir, ben-hur 2016 tek part indir benhur, ben-hur 2016 tr altyazılı indir, ben-hur 2016 tr dublaj indir, ben-hur 2016 türkçe dublaj indir, ben-hur 2016 uhd indir, ben-hur 2016 ultrahd 4k indir, ben-hur 2016 ultrahd 4k izle, benhur 2016 1080p indir, benhur 2016 2160p indir, benhur 2016 4k indir, benhur 2016 720p indir, benhur 2016 film indir, benhur 2016 fragman indir, benhur 2016 hd indir, benhur 2016 hevc 265 indir, benhur 2016 indir, benhur 2016 izle, benhur 2016 tek parça indir, benhur 2016 tek part indir, benhur 2016 tr altyazılı indir, benhur 2016 tr dublaj indir, benhur 2016 türkçe dublaj indir, benhur 2016 uhd indir, benhur 2016 ultrahd 4k indir, benhur 2016 ultrahd 4k izle, bilgi, blu-ray, bluray, boyut, bu, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dil, dizi indir, dosyası, ek, film indir, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/ben.hur.2016.2016.640kbps.23fps.ac3.6ch.tr.bluray.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, görebilmek, gözden, içeriği, icin, izli, kanal, kbps, konuyu, mb, paylaşın, r--------------r, r---r, r---rg----g, rrrrr, sayısı, ses, sunum, süre, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, türkçe, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, uyumlu, ve
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 770
    Son Mesaj : 3 Gün önce 21:09
    Son yazan asfdfsa  son yazılan Mesajı göster
  21. Blu-Ray Don't Breathe (2016) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 22:25
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, blu-ray, bluray, boyut, breathe, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, don't, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/dont.breathe.2016.640kbps.23fps.ac3.6ch.bluray.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4160708, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 279
    Son Mesaj : 1 hafta önce 13:58
    Son yazan trthd  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 196
    Son Mesaj : 6 Gün önce 16:02
    Son yazan ZenitZion  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 115
    Son Mesaj : 1 hafta önce 20:59
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
  22. VHS Sholay 1975 192 Kbps 25Fps AC3 2Ch TR VHS Audio-DCRG

    Başlatan c311at, 1 hafta önce 00:44
    2 Sayfa
    1 2
    -, 192, 1975, 25fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio-dcrg, audio-dcrg.ac3, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/sholay, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, sholay, special, sunum, süre, tr, trvhs, tt0073707, türkçe, uyumlu, ve, vhs, vhsden, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 206
    Son Mesaj : 1 hafta önce 17:52
    Son yazan numberone  son yazılan Mesajı göster
  23. DVD Mallrats 1995 192 Kbps 23Fps AC3 2Ch TR DVD Audio-DCRG

    Başlatan c311at, 1 hafta önce 21:49
    -, 192, 1995, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio-dcrg, audio-dcrg.ac3, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.net/ses/mallrats, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mallrats, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0113749, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 103
    Son Mesaj : 4 Gün önce 11:40
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 150
    Son Mesaj : 5 Gün önce 23:03
    Son yazan the rebel  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 160
    Son Mesaj : 2 Hafta önce 11:52
    Son yazan Ghosts  son yazılan Mesajı göster
Toplam 660 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 22 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26