Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: link

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 0
    Son Mesaj : 1 dakika önce 14:14
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
  1. Bilgilendirme Yeni Nesil Nette İlk Paylaşım Uygulaması

    Başlatan HIGHFIVE,  5 Gün önce 01:15
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    -, açılan, alternatiflerden, altındaki, altından, alın, aramıza, ayrıştırabilirsiniz, bizi, blu-ray, bu, bulunan, butonlarının, çıkan, çıkartabilir, çıktıktan, da, dcrg, de, devam, download, edebilecek, edecektir, edenler, eklenecektir, filmler, filmleri, forumlar, ftp, gelecek, gerekli, görebileceksiniz, hem, henüz, herkes, içeriklerin, icerisinde, icin, ilk, indirebileceği, indirilebilir, indirteceğiz, izlenebilirliği, izleyici, kadar, kategorisinde, katılmalarını, kendi, keyifli, konunun, konuya, kopyasını, kötü, link, linkler, nesil, nette, normal, olan, olarak, olmayan, paylaşılan, paylaşım, saatini, sadece, sağlanabilecektir, sayede, silinecek, sinema, size, sonra, sunucudan, sunucumuz, sunucumuzun, sürümü, sürümün, tadını, takip, tamamen, tarih, test, uygulaması, uygulamasının, ve, vip, ya, yakin, yapacaktır, yazısının, ücretsiz, yeni, yenilikler, üye, üyelerin, yüksek, üzerinden, zamanda, ziyaretçilerimize, şey
    • Cevap: 29
    • Görüntüleme: 994
    Son Mesaj : 4 Saat önce 09:37
    Son yazan sort23  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Bilgilendirme
    2017 Yılı ile Birlikte DCRG'de Oluşan Değişiklikler

    Başlatan HIGHFIVE, 1 hafta önce 02:26
    11 Sayfa
    1 2 3 ... 11
    2017, almak, alıp, arkadaşlar, artık, aslında, ayrı, bilgi, bilgilendirme, birini, birlikte, bizden, bize, bu, buraya, bütçeye, chat, da, daha, dcrg, dcrg'de, de, dedil, değişiklikler, dönüş, elimizden, fakat, farklı, fazla, fiyat, geçlerli, geçtik, gerektiğine, gold, göre, hayal, hayatından, hem, hemde, herhangi, herkes, herkese, hızla, icin, için;, ile, inanarak, insanlar, istemediğimizden, jeswhite, kadar, kaldırdık, kampanya, karışık, kesime, kez, kimine, komple, kırıklığına, link, neden, nok, olmayacaktır, oluşan, online, paketler, paylaşımları, paylaşımını, platin, politikalarında, politikasından, sadece, sağlanacaktır, sağlayamayabilir, sebeple, sisteme, sizleri, sizlerin, sohbet, sunduk, tek, tüm, türde, uğratmak, uyması, uzaklaşmış, uzatırsa, ve, vip, www.dcrgvip.net, ya, yapabiliriz, yayın, ücretsiz, üyelere, üyeliğini, yılı, üzerinden, zaman, özel
    • Cevap: 51
    • Görüntüleme: 1,503
    Son Mesaj : 12 Dakika önce 14:02
    Son yazan sirrus  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 178
    Son Mesaj : 22 Ocak 2017 13:19
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 95
    Son Mesaj : 22 Ocak 2017 13:18
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 140
    Son Mesaj : 4 Hafta önce 17:09
    Son yazan blackmoon  son yazılan Mesajı göster
  3. 8 Mil | 8 Mile | 2002 | Türkçe Dublaj | Hardsub | Tek Link |

    Başlatan murat668, 12 Kasım 2016 03:02
    2 Sayfa
    1 2
    2002, 8, ancak, anlatılır, bazı, bazılarımız, belirleyen, biçimini, bilinmez, bir, birlikte, bit, bu, bulmasının, cesareti, çevrili, channels, çizilirken, codec, da, dedil, dram, dublaj, duyar, entertainment’ın, etme, filmin, format, frame, genc, gercek, gücünü, gönüllü, hardsub, hepimizi, hepimizin, icinde, için…, ihtiyacı, ile, imagine, insanlar, insanın, ise, kadar, kalır, kbps, kendisinde, ki, kim, kimisi, konusu, korkutucu, kuşatan, kısmımız, link, mib, mil, mile, mil”de, mode, müzikal, ne, olarak, olduğumuzun, olmasının, onlar, parçalayıp, pictures, pixels, portresi, rate, sanal…, settings, sunduğu, sınırlar, sınırlarla, sınırları, sınırların, tek, türkçe, türü, universal, var, vardır, ve, veya, yaşadığımız, yaşam, yaşamak, yaşarız, yer, yok, yoktur, zorunda, önemi, önemli, öyküsü, |, “8
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 716
    Son Mesaj : 20 Aralık 2016 23:49
    Son yazan semih92_ozdemir  son yazılan Mesajı göster
  4. Suits S06E07 720p HDTV 300MB nItRo

    Başlatan nItRo, 25 Ağustos 2016 17:40
    1280×720, 300mb, 6, 720p, bad, bailey, deliver, donna, english, episode, extremes, geçirmelisiniz., görebilmek, gözden, harvey, hdtv, içeriği, içerik, icin, inside, izli, jessica, kevin, konuyu, leonard, line, link, louis, matroska, mike, news, nitro, nitro-filmdivx.net, rachel, s06e07, search, season, side;, size]……………………….[, story, suits, suits.s06e07.720p.hdtv.x264-killers, sutter’s, trading;, trees”, [, [encoder]…………………………[, [file, [format]………………………….[, [language, [resolution]………………………[, [source]…………, [subtitles]……………………….[, ]……………………….[, “shake, –
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 202
    Son Mesaj : 25 Ağustos 2016 17:40
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 291
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 17:07
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  5. In the Name of Ben Hur (2016) 720p BluRay x264-RUSTED

    Başlatan nItRo, 23 Ağustos 2016 16:59
    (2016), 1280x720, 19.08.2016, 1h, 28mn, 2o13, 4.0/10, 720p, @, action, audio, avg.bitrate, ben, bluray, bytes, dts, duration, eng, english, file, fpsr, genre, gib, h264, hur, hz, imdb, in.the.name.of.ben.hur.2016.720p.bluray.x264-rusted.mkv, info, kb/s, kbps, link, nitroflare, presents, proudly, rating, releasedate, resolution, runtime, rusted, size, source, subs, uu, uuu, uuuu, uuuuu, uuuuuu, uuuuuuu, uuuuuuuu, uuuuuuuuu, uuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, video, x264, x264-rusted, xx^nf0, yuv420p
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 185
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 16:59
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 339
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 16:42
    Son yazan nItRo  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Filmler

  6. Rewrite S01E07 1080p WEB x264-ANiURL

    Başlatan olenekadar, 23 Ağustos 2016 15:30
    "witch", 0s, 1080p, 24mn, @, aac, ability, action, adventures, akane, amorous, animation, avc, bigfile_to, burgeoning, chihaya, city, class, club, clumsy, culture, delinquent, download, drama, drawn, encounter, english, equipped, fate, feelings, fps, genre, greenery, haruhiko, hidden, home, imdb, indulging, inevitably, info, japanese, kazamatsuri, khz, kotarou, kotori, language, leads, link, lone, lucia, meeting, member, members, mib, modern, multiply, naturally, niurl.rar.html, occult, oddball, part, permanently, pestering, place&#39;s, president, privy, recruiting, renowned, representative, research, reviving, rewrite, rich, s01e07, schooler, screenshot, secrets, self-proclaimed, senri, shared, shizuru, special, speed, strength, strict, student, subyshare.com, superhuman, supernatural, time, transfer, unassuming, unveils, uploaded.net, values, web, well-developed, x264-aniurl, x264aniurl.rar, |
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 275
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 15:30
    Son yazan olenekadar  son yazılan Mesajı göster
  7. The Musketeers Season 3 BDRip x264-HAGGiS

    Başlatan olenekadar, 23 Ağustos 2016 15:29
    3, 720x404, ================, aac, ability, adventure, audio, bdrip, buy, channels, complement, download, drama, english, episode, episodes, fps, gb, genre, imdb, kbps, link, links, list, maximum, musketeers, premium, rapidgator, screen, season, shots, single, size, speed, total, uploadgig, video, waiting, x264-haggis, |
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 349
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 15:29
    Son yazan olenekadar  son yazılan Mesajı göster
  8. South Park Season 19 BDRip x264-MAYHEM

    Başlatan olenekadar, 23 Ağustos 2016 15:29
    19, 720x404, ================, aac, ability, animation, audio, bdrip, buy, channels, comedy, complement, download, english, episode, episodes, fps, genre, imdb, kbps, link, links, list, maximum, mb, park, premium, rapidgator, screen, season, shots, single, size, south, speed, subtitles, total, uploadgig, video, waiting, x264-mayhem, |
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 148
    Son Mesaj : 23 Ağustos 2016 15:29
    Son yazan olenekadar  son yazılan Mesajı göster
  9. Blu-Ray The Boss (2016) Unrated Cut 768Kbps 23Fps DTS 6Ch TR Bluray Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 31 Temmuz 2016 19:21
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    │, │▓, █, ███, ░, ▓, (2016), 23fps, 6ch, 768kbps, açiyorum, açmaktan, alcaklara, alınmış, arkadaşlar, audio, bikmayan, bikmazlar, bilgi, bilgisi───, blu-ray, bluray, boss, boyut, boş, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, ccccr▓▓▓r, cok, cut, çünkü, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, değerlerini, delay, dil, diliyorum, diskten, diye, dosyası, dts, ek, eklenecektir, farkinda, firsat, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geldiğinde, ggg▓▓▓g, hicbir, hit, icin, inanan, insan, insanlara, işlem, kanmayin, kasiyorlar, ki, konu, konuda, konudan, konulardan, konuya, konuyu, link, lütfen, mb, ne, olun, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, rrrrr, sahte, ses, sizlerden, sunum, tabi, tr, tt2702724, türkçe, unrated, ve, yapılmamıştır, yok, zamani, özür
    • Cevap: 32
    • Görüntüleme: 2,248
    Son Mesaj : 07 Ekim 2016 17:09
    Son yazan yellowfly  son yazılan Mesajı göster
  10. Blu-Ray The Brothers Grimsby (2016) 640Kbps 23Fps AC3 6Ch TR Bluray Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 21 Temmuz 2016 21:05
    18 Sayfa
    1 2 3 ... 18
    ──, │, │▓, ▄▄█, █, ███, ░, ▓, (2016), 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, brothers, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr▓▓▓r, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, grimsby, görebilmek, gözden, hicbir, hizli, içeriği, içerik, icin, izli, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuda, konuyu, link, lütfen, mb, mi, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3381008, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır
    • Cevap: 86
    • Görüntüleme: 5,425
    Son Mesaj : 08 Ekim 2016 16:28
    Son yazan trthd  son yazılan Mesajı göster
  11. Netflix Holidays (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan MeSeY, 15 Temmuz 2016 08:04
    2 Sayfa
    1 2
    │, │▓, █, ███, ░, ▓, (2016), 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, açiklama, alınmış, audio, boyut, bu, c░▓▓▓▓▓cccccc▓▓▓cr▓▓▓r, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓c, c▓▓▓▓▓▓c, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr▓▓▓r, çevrilmiştir, chnnls, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓d, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerlerini, delay, dil, dosyasi, dosyası, dosyasından, e-ac3, fgt, fps, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓▓gggggg▓▓▓▓g, g▓▓▓g, geçirmelisiniz., ggg▓▓▓g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hicbir, hizli, holidays, içeriği, içerik, icin, ile, izli, işlem, kanaldir, kbps, konuda, konuyu, link, lütfen, mb, mi, netflix, netflixten, orjinal, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓rr, r▓▓▓▓rg▓▓▓▓▓g, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, r▓▓▓rrrrrr▓▓▓▓▓r, r▓▓▓rrrrrrrr▓▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, süre, sürümüne, tr, tt4419364, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ye
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 519
    Son Mesaj : 15 Temmuz 2016 22:20
    Son yazan orkun7335  son yazılan Mesajı göster
  12. Netflix Holidays (2016) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan MeSeY, 15 Temmuz 2016 07:38
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 850
    Son Mesaj : 29 Eylül 2016 03:02
    Son yazan bossman  son yazılan Mesajı göster
  13. Netflix Gridlocked (2015) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan JesWhite, 14 Temmuz 2016 16:12
    3 Sayfa
    1 2 3
    │, │▓, █, ███, ░, ▓, (2015), 192kbps, 23fps, 6ch, ac3, alınmış, arkaplanda, audio, başkaları, bilgi, bu, ccccr▓▓▓r, cihazından, convert, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓d, d▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓dd, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓▓c, d▓▓▓▓dc▓▓▓▓▓c, d▓▓▓d, dcrg, ddd▓▓▓▓dddd▓▓▓▓d, değerlerini, delay, dil, dosyası, ederek, ek, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓g, g▓▓▓▓g, g▓▓▓g, gridlocked, gridlocked 2015 1080p dual, gridlocked 2015 1080p dual indir, gridlocked 2015 1080p dual izle, gridlocked 2015 720p dual, gridlocked 2015 720p dual indir, gridlocked 2015 720p dual izle, gridlocked 2015 dual, gridlocked 2015 dual indir, gridlocked 2015 dual indir izle, gridlocked 2015 dual izle, gridlocked 2015 ses dosyasi, gridlocked 2015 tr dublaj dosyasi, gridlocked 2015 tr dublaj indir, gridlocked 2015 tr dublaj izle, gridlocked 2015 tr dublaj sesi, gridlocked 2015 tr indir, gridlocked 2015 tr ses dosyasi, gridlocked 2015 tr ses dosyasi indir, gridlocked 2015 tr ses indir, gridlocked 2015 turkce audio dosyasi, gridlocked 2015 turkce dublaj indir, gridlocked 2015 turkce dublaj izle, gridlocked 2015 turkce indir, gridlocked 2015 turkce ses, gridlocked 2015 turkce ses dosyasi, gridlocked 2015 turkce ses dosyasi indir, gridlocked 2015 turkce ses indir, görebilmek, hicbir, hizli, içeriği, içerik, işlem, kalitesi, kayıt, kimse, konuda, link, lütfen, mb, miizli, netflix, netflixten, onlar, onlara, paylaşın, r▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓r, r▓▓▓r, r▓▓▓rg▓▓▓▓g, rrrrr, ses, sesi, sestir, sunum, tr, tt2724532, türkçe, ve, verirken, yapılmamıştır, yüksek, zannetmesin
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 993
    Son Mesaj : 09 Ekim 2016 00:14
    Son yazan blackmoon  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 258
    Son Mesaj : 06 Temmuz 2016 14:11
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 221
    Son Mesaj : 04 Temmuz 2016 13:05
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  14. Pazar Gününün Mkv Rip Dizileri 03.07.2016 (DCRG)

    Başlatan LeviaX, 03 Temmuz 2016 13:49
    (dcrg), -, 03.07.2016, 11.bölüm, 720p, acarken, amac, artık, bluray, bölüm, bölümdeyse, cok, çokça, dcrg, devamlı, dizi, dizilerde, dizileri, diziye, download, ekleyerek, ekliyoruz, gün, gününün, harcamamak, hdtv, hell, indir, indirebilirsiniz, izle, kac, kaçıncı, konuda, konulara, konuya, link, linkleri, mb, mkv, olduğundan, oluyorsa, onu, pazar, portal, rip, s05e11, season, sezon, sezonunda, tüm, watch, wheels, zaman, |, |bluray
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 198
    Son Mesaj : 03 Temmuz 2016 13:49
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 340
    Son Mesaj : 27 Haziran 2016 17:55
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  15. Pazar Gününün Mkv Rip Dizileri 26.06.2016 (DCRG)

    Başlatan LeviaX, 26 Haziran 2016 13:57
    (dcrg), -, 10.bölüm, 26.06.2016, 720p, amac, artık, bluray, bölüm, cok, çokça, dcrg, devamlı, dizi, dizilerde, dizileri, diziye, download, ekleyerek, ekliyoruz, gün, gününün, harcamamak, hdtv, hell, indir, izle, kac, kaçıncı, konulara, konuya, link, linkleri, mb, mkv, olduğundan, oluyorsa, pazar, portal, rip, s05e10, season, sezon, sezonunda, tüm, watch, wheels, zaman, |, |bluray
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 181
    Son Mesaj : 26 Haziran 2016 13:57
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 199
    Son Mesaj : 20 Haziran 2016 13:18
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  16. Pazar Gününün Mkv Rip Dizileri 19.06.2016 (DCRG)

    Başlatan LeviaX, 19 Haziran 2016 21:33
    (dcrg), -, 09.bölüm, 10.bölüm, 19.06.2016, 4.sezon, 720p, acarken, artık, black, bluray, bölüm, çokça, dcrg, dizilerde, dizileri, diziye, download, ekliyoruz, gün, gününün, harcamamak, hdtv, hell, indir, izle, kac, kaçıncı, konuda, konuya, link, linkleri, mb, mkv, oluyorsa, orphan, pazar, portal, rip, s04e10, s05e09, season, sezon, sezonunda, tüm, watch, wheels, zaman, |, |bluray
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 176
    Son Mesaj : 19 Haziran 2016 21:33
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 244
    Son Mesaj : 16 Haziran 2016 01:01
    Son yazan LeviaX  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 246
    Son Mesaj : 12 Haziran 2016 14:20
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 196
    Son Mesaj : 10 Haziran 2016 14:55
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 222
    Son Mesaj : 09 Haziran 2016 13:40
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1230 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 41 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26