Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: rrrrr

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    VCD
    Saturday Night Fever (1977) 224Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 gün önce 02:04
    (1977), -, 224kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, dil, fever, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, ilk, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nette, night, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, saturday, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0076666, türkçe, uyumlu, vcd, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 1 gün önce 02:04
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Will (2011) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch DVD TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 gün önce 20:39
    (2011), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1636844, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:39
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Why Him ? ( 2016 ) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 gün önce 20:13
    (, ), -, 2016, 23fps, 448kbps, 6ch, ?, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, bu da nereden çıktı 2016 1080p indir, bu da nereden çıktı 2016 2160p indir, bu da nereden çıktı 2016 4k indir, bu da nereden çıktı 2016 720p indir, bu da nereden çıktı 2016 film indir, bu da nereden çıktı 2016 fragman indir, bu da nereden çıktı 2016 hd indir, bu da nereden çıktı 2016 hevc 265 indir, bu da nereden çıktı 2016 indir, bu da nereden çıktı 2016 izle, bu da nereden çıktı 2016 tek parça indir, bu da nereden çıktı 2016 tek part indir, bu da nereden çıktı 2016 tr altyazılı indir, bu da nereden çıktı 2016 tr dublaj indir, bu da nereden çıktı 2016 türkçe dublaj indir, bu da nereden çıktı 2016 uhd indir, bu da nereden çıktı 2016 ultrahd 4k indir, bu da nereden çıktı 2016 ultrahd 4k izle, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, değeri, delay, dil, dizi indir, ek, film indir, fps, g-------------g, g----------g, g----g, g---g, gerekiyorsa, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r---r, r---rg----g, rrrrr, sayısı, ses, sunum, süre, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, tt4501244, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, uyumlu, why him, why him 2016 1080p indir, why him 2016 2160p indir, why him 2016 4k indir, why him 2016 720p indir, why him 2016 film indir, why him 2016 fragman indir, why him 2016 hd indir, why him 2016 hevc 265 indir, why him 2016 indir, why him 2016 izle, why him 2016 tek parça indir, why him 2016 tek part indir bu da nereden çıktı, why him 2016 tr altyazılı indir, why him 2016 tr dublaj indir, why him 2016 türkçe dublaj indir, why him 2016 uhd indir, why him 2016 ultrahd 4k indir, why him 2016 ultrahd 4k izle, yapılmamıştır
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:13
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    The Kite Runner (2007) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch DVD TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 gün önce 20:10
    (2007), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kite, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, runner, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0419887, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 1 gün önce 20:10
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 2 Gün önce 19:27
    Son yazan jejep  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 2 Gün önce 19:21
    Son yazan jejep  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Hooten And The Lady (TV Series 2016– ) S01 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  3 Gün önce 22:54
    (dcrg), (tv, ), -, 192kbps, 2016–, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, bölüm, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hooten, kanal, kaynak, kbps, kodek, lady, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, sayısı, series, ses, special, sunum, süre, tr, tt5663062, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 3 Gün önce 22:54
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Manchester by the Sea (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  4 Gün önce 19:55
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, manchester, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, sea, ses, special, sunum, süre, tr, tt4034228, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 71
    Son Mesaj : 1 gün önce 01:06
    Son yazan killi  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Lock Up (1989) 192Kbps 24Fps AC3 2Ch Tr Audio DCRG

    Başlatan iş314,  4 Gün önce 02:49
    (1989), -, 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lock, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0097770, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 4 Gün önce 02:49
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Drive Me Crazy (1999) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 22:38
    (1999), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, crazy, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, drive, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 5 Gün önce 22:38
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Victoria ( 2015 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  5 Gün önce 21:24
    (, ), -, 192kbps, 2015, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/victoria.2015.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4226388, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, victoria, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 43
    Son Mesaj : 5 Gün önce 21:24
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Assassin's Creed (2016) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 13:05
    (2016), -, 23fps, 448kbps, 6ch, ac3, alınmıştır, assassin's, assassins, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, blurayden, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, creed, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2094766, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 8 Saat önce 17:55
    Son yazan gs_bulent  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Marseille (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 11:47
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, marseille, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4523050, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 5 Gün önce 11:47
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    All We Had (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 11:42
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3910814, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 5 Gün önce 11:42
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Brokedown Palace (1999) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  6 Gün önce 13:16
    (1999), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, beckinsale, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, brokedown, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hayranlarına, ilk, kanal, kate, kaynak, kbps, kodek, ll, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nette, palace, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0120620, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 142
    Son Mesaj : 6 Gün önce 13:16
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Freaks (1932) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  6 Gün önce 03:35
    (1932), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, freaks, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0022913, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 38
    Son Mesaj : 6 Gün önce 03:35
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The X-Files I Want To Believe 2008 Director's Cut 448Kbps 23Fps AC3 5.1Ch TR Audio TV DCRG

    Başlatan Jason, 1 hafta önce 21:24
    -, 2008, 23fps, 448kbps, 5.1ch, ac3, audio, bd-dc, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, ch, cut, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, director's, directors, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/the, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hazırlandı, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0443701, tv, türkçe, uyumlu, ve, www.imdb.com/title/tt0443701, x-files, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 46
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:24
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Brother Nature (2016) 192Kbps 24Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 12:32
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, brother, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nature, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4000956, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 1 hafta önce 12:32
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Forsaken (2015) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 08:17
    (2015), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, forsaken, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2271563, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 1 hafta önce 08:17
    Son yazan Nok  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Adventure Club (2017) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 22:15
    (2017), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, adventure, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, club, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4229578, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:15
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Slam (2017) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 18:21
    (2017), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, slam, special, sunum, süre, tr, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 43
    Son Mesaj : 1 hafta önce 18:21
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Wild Orchid (1989) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch DVD TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 00:32
    (1989), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, orchid, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0100934, türkçe, uyumlu, ve, wild, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 42
    Son Mesaj : 1 gün önce 13:39
    Son yazan ebruipek01  son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Marine 5: Battleground ( 2017 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 22:58
    (, ), -, 192kbps, 2017, 23fps, 2ch, 5:, ac3, alınmıştır, audio, battleground, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/the.marine.5.battleground.2017.192kbps.23fps.ac3.2ch.tr.tv.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, marine, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt5781798, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 1 hafta önce 11:09
    Son yazan leprechaun24  son yazılan Mesajı göster
  22. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    VCD
    The Godfather (1972) 224Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 21:36
    (1972), -, 224kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, godfather, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, ilk, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nette, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0068646, türkçe, uyumlu, vcd, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 188
    Son Mesaj : 3 Gün önce 23:41
    Son yazan mkvmaniac  son yazılan Mesajı göster
  23. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Sandy Wexler (2017) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 18:56
    (2017), -, 192kbps, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sandy, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt5893332, türkçe, uyumlu, ve, wexler, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 66
    Son Mesaj : 1 hafta önce 18:27
    Son yazan atikan  son yazılan Mesajı göster
  24. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Stalingrad (1993) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:48
    (1993), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, stalingrad, sunum, süre, tr, tt0108211, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 2 Gün önce 19:52
    Son yazan haser  son yazılan Mesajı göster
  25. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Netflix
    Mad Men (TV Series 2007–2015) 192Kbps 23Fps E-AC3 6Ch TR Netflix Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:21
    (tv, -, 192kbps, 2007–2015, 2007–2015), 2008-2015, 23fps, 6ch, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, boyut, bu, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, digital, dil, dolby, dosyası, e-ac3, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, hicbir, işlem, kalitesiyle, kanal, kaynak, kbps, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, mad, mb, men, mesey, netflix, netflixten, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, s01, s02, s03, s04, s05, s06, s07, sayısı, series, ses, sezonlar, special, sunum, süre, thans, tr, tt0804503, tv, tüm, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 53
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:21
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  26. DCRG Basic (2003) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 13:34
    (2003), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, basic, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0264395, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 1 hafta önce 13:34
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  27. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Nine Lives (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 hafta önce 23:45
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lives, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4383594, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 1 hafta önce 16:30
    Son yazan sulockman  son yazılan Mesajı göster
  28. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    La fille inconnue (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 00:52
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fille, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, inconnue, kanal, kaynak, kbps, kodek, la, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, thans, tr, tt4630550, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:52
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1417 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 48 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26