Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: sunum

Arama: Arama işlemi 0.03 saniye sürmüştür; 29 dakika önce.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Moana (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 gün önce 20:00
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, itunes, itunes‎, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kbps, kodek, lütfen, mb, moana, nisan, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tarihinde, tr, tt3521164, türkçe, uyumlu, yayinlanacak, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 99
    Son Mesaj : 1 gün önce 21:03
    Son yazan virtuestar  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Shining Through (1992) 192Kbps 25Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  2 Gün önce 22:14
    (1992), (dcrg), -, 192kbps, 25fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, shining, special, sunum, süre, tr, tt0105391, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 33
    Son Mesaj : 2 Gün önce 22:14
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Space Cowboys 2000 768Kbps DTS 23Fps 5.1Ch TR Audio VCD DCRG

    Başlatan Jason,  2 Gün önce 20:56
    -, 2000, 23fps, 5.1ch, 768kbps, alinmiştir, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, cowboys, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.dts, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dosyası, dts, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/space, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, jason, kanal, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, org, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, ripler, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, ses.png, space, special, sunum, süre, tr, tt0186566, türkçe, uyumlu, vcd, www.imdb.com/title/tt0186566, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 92
    Son Mesaj : 2 Gün önce 21:01
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    P2 2007 448kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DVD DCRG

    Başlatan Jason,  2 Gün önce 20:18
    -, 2007, 23fps, 2ch, 448kbps, ac3, alinmiştir, audio, bil, bilgi, bilginize, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dosyası, dvd, ek, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/p2, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, ginize, icin, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nette, org, p2, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, ripler, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, ses.png, special, sunum, süre, tr, tt0804516, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt0804516, [color=red]lütfen, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 28
    Son Mesaj : 1 gün önce 06:18
    Son yazan karafer  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Bug (1975) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  3 Gün önce 23:08
    (1975), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bug, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0072750, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 3 Gün önce 23:08
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Line
    Resident Evil The Final Chapter 2016 256kbps DTS 23fps 2+1Ch TR Audio Line DCRG

    Başlatan Jason,  3 Gün önce 16:48
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    -, 1ch, 2, 2+1, 2+1ch, 2016, 23fps, 256kbps, alinmiştir, alımıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chapter, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, daki, dan, dcrg, dcrg.dts, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, dil, dişin, dosyası, dts, efekler, ek, evil, final, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/resident, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, icin, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuşma, line, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, resident, ripler, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, ses.png, sinema, special, sunum, süre, tamami, tr, tt2592614, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt2592614, ¦¦, ©2016
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 282
    Son Mesaj : 4 Saat önce 20:22
    Son yazan hamsin  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Allied ( 2016 ) 224Kbps 23Fps AC3 2Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  4 Gün önce 00:03
    (, ), -, 2016, 224kbps, 23fps, 2ch, ac3, allied, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/allied.2016.224kbps.23fps.ac3.2ch.bluray.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3640424, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 89
    Son Mesaj : 2 Gün önce 18:45
    Son yazan karaayd2  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Hidden Figures ( 2016 ) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  4 Gün önce 00:03
    (, ), -, 2016, 23fps, 448kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, figures, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/hidden.figures.2016.224kbps.23fps.ac3.2ch.bluray.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, hidden, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4846340, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 94
    Son Mesaj : 24 Dakika önce 00:09
    Son yazan HALİKARNAS48  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Assassin's Creed ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  4 Gün önce 22:51
    2 Sayfa
    1 2
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, assassin's, assassins, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, creed, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/assassins.creed.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2094766, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 134
    Son Mesaj : 1 gün önce 08:32
    Son yazan serseripas  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Forgetting Sarah Marshall (2008) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  4 Gün önce 13:44
    (2008), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, forgetting, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, marshall, mb, nette, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sarah, sayısı, ses, special, sunum, sunumlara, süre, tek, tr, tt4699388, tv, tvden, türkçe, uyumlu, uyumlu.türkçe, ve, yapılmıştır, ¦¦
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 60
    Son Mesaj : 4 Gün önce 13:44
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Line
    Resident Evil The Final Chapter 2016 192kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio TR Line DCRG

    Başlatan Jason,  4 Gün önce 13:15
    3 Sayfa
    1 2 3
    -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chapter, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dan, dcrg, dcrg.ac3, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, ek, evil, final, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/resident, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, line, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, resident, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, sinema, special, sunum, süre, tr, tt2592614, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt2592614, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 237
    Son Mesaj : 1 gün önce 08:30
    Son yazan serseripas  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) 448Kbps 23Fps AC3 6Ch TR BluRay Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587,  5 Gün önce 16:22
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 23fps, 448kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, beasts, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, fantastic, find, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gb, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3183660, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 254
    Son Mesaj : 1 gün önce 22:11
    Son yazan ceyhunx  son yazılan Mesajı göster
  13. Ghostbusters II (1989) Bluray Tr AC3 Ses

    Başlatan uluturk,  5 Gün önce 13:46
    (1989), ac3, bluray, bluray.tr.ses.rar.html, denenen, dvd, fps, ghostbusters, ghostbusters.ii.1989.1080p.bluray.x264-amiable, ii, indirme, kanal, kaynak, kb/s, khz, linki, ses, sunum, tr
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 5 Gün önce 13:46
    Son yazan uluturk  son yazılan Mesajı göster
  14. Ghostbusters (1984) Bluray TR 2.0 AC3 Ses

    Başlatan uluturk,  5 Gün önce 10:26
    (1984), 2.0, ac3, bluray, denenen, dvd, fps, ghostbusters, ghostbusters.1984.1080p.bluray.x264-voa, indirme, kanal, kaynak, kb/s, khz, linki, ses, sunum, tr, tr.2.0.bluray.rar.html
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    Son Mesaj : 5 Gün önce 10:26
    Son yazan uluturk  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    The Court-Martial Of Billy Mitchell (1955) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  5 Gün önce 01:11
    (1955), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, billy, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, court-martial, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mitchell, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, tt0047956, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 5 Gün önce 01:11
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Hunt for the Wilderpeople (2016) 192Kbps 24Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:26
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 24fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hunt, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4698684, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, wilderpeople, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 120
    Son Mesaj : 6 Gün önce 19:51
    Son yazan feraye  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    The Great Wall (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 23:11
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 384kbs, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, great, itunes, itunes‎, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kodek, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2034800, türkçe, uyumlu, wall, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 365
    Son Mesaj : 4 Saat önce 20:13
    Son yazan psthegame  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    VCD
    Lust, Caution - Se, jie - Dikkat Şehvet (2007) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch VCD TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:07
    (2007), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, caution, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dikkat, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jie, kanal, kaynak, kbps, kodek, lust, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, se, ses, special, sunum, süre, tr, tt0808357, türkçe, uyumlu, vcd, vcdden, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017, şehvet
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 81
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:07
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 1 hafta önce 18:03
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Aussie And Ted (2009) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan Mellkor, 1 hafta önce 01:12
    (2009), -, 192kbps, 23fps, 2ch, =http://www.aussieandted.com/aussie_and_ted/aussie_and_ted_files/aussie%20%26%20ted%20-%20jpeg.jpg, ac3, alınmıştır, audio, aussie, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, ted, tr, tt1157600, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 42
    Son Mesaj : 1 hafta önce 01:12
    Son yazan Mellkor  son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    The Man Who Knew Infinity (2015) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR DVD Audio DCRG

    Başlatan Mellkor, 1 hafta önce 00:55
    (2015), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dvd, dvdden, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, infinity, kanal, kaynak, kbps, knew, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, man, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0787524, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, [/url], ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 33
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:55
    Son yazan Mellkor  son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    La Tortue Rouge (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 23:57
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 384kbs, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, itunes, itunes‎, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kodek, la, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rouge, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tortue, tr, tt3666024, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 91
    Son Mesaj : 6 Gün önce 23:23
    Son yazan asmo78  son yazılan Mesajı göster
  22. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Kilo Two Bravo (2014) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:25
    (2014), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bravo, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kilo, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3622120, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 33
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:25
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  23. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Frank & Lola (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:19
    &, (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, frank, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lola, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1290138, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 55
    Son Mesaj : 6 Gün önce 12:26
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  24. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Jackie (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 hafta önce 23:10
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jackie, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4699388, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 46
    Son Mesaj : 1 hafta önce 23:10
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  25. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Light Between Oceans ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 01:35
    2 Sayfa
    1 2
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dizi indir, dosyası, dönüşümü, ek, film indir, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/ses/the.light.between.oceans.2016.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hayat işığım 2016 1080p indir, hayat işığım 2016 2160p indir, hayat işığım 2016 4k indir, hayat işığım 2016 720p indir, hayat işığım 2016 film indir, hayat işığım 2016 fragman indir, hayat işığım 2016 hd indir, hayat işığım 2016 hevc 265 indir, hayat işığım 2016 indir, hayat işığım 2016 izle, hayat işığım 2016 tek parça indir, hayat işığım 2016 tek part indir, hayat işığım 2016 tr altyazılı indir, hayat işığım 2016 tr dublaj indir, hayat işığım 2016 türkçe dublaj indir, hayat işığım 2016 uhd indir, hayat işığım 2016 ultrahd 4k indir, hayat işığım 2016 ultrahd 4k izle, kanal, kaynak, kbps, kodek, light, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, oceans, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, the light between oceans, the light between oceans 2016 1080p indir, the light between oceans 2016 2160p indir, the light between oceans 2016 4k indir, the light between oceans 2016 720p indir, the light between oceans 2016 film indir, the light between oceans 2016 fragman indir, the light between oceans 2016 hd indir, the light between oceans 2016 hevc 265 indir, the light between oceans 2016 indir, the light between oceans 2016 izle, the light between oceans 2016 tek parça indir, the light between oceans 2016 tek part indir hayat işığım, the light between oceans 2016 tr altyazılı indir, the light between oceans 2016 tr dublaj indir, the light between oceans 2016 türkçe dublaj indir, the light between oceans 2016 uhd indir, the light between oceans 2016 ultrahd 4k indir, the light between oceans 2016 ultrahd 4k izle, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, tt3553976, tv, tvden, türkçe, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 108
    Son Mesaj : 4 Gün önce 23:46
    Son yazan catzzo  son yazılan Mesajı göster
  26. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Gegen die Wand (Head-On) ( 2004 ) 3276Kbps 24Fps DTS-HD MA 6Ch TR DE Bluray Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 hafta önce 00:55
    (, (head-on), ), -, 2004, 24fps, 3276kbps, 6ch, audio, blu-ray, bluray, boyut, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, de, die, dizi indir, dts-hd, duvara karşı 2004 1080p indir, duvara karşı 2004 2160p indir, duvara karşı 2004 4k indir, duvara karşı 2004 720p indir, duvara karşı 2004 film indir, duvara karşı 2004 fragman indir, duvara karşı 2004 hd indir, duvara karşı 2004 hevc 265 indir, duvara karşı 2004 indir, duvara karşı 2004 izle, duvara karşı 2004 tek parça indir, duvara karşı 2004 tek part indir head-on, duvara karşı 2004 tr altyazılı indir, duvara karşı 2004 tr dublaj indir, duvara karşı 2004 türkçe dublaj indir, duvara karşı 2004 uhd indir, duvara karşı 2004 ultrahd 4k indir, duvara karşı 2004 ultrahd 4k izle, film indir, g-------------g, g----------g, g----g, g---g, gegen, gegen die wand, gegen die wand 2004 1080p indir, gegen die wand 2004 2160p indir, gegen die wand 2004 4k indir, gegen die wand 2004 720p indir, gegen die wand 2004 film indir, gegen die wand 2004 fragman indir, gegen die wand 2004 hd indir, gegen die wand 2004 hevc 265 indir, gegen die wand 2004 indir, gegen die wand 2004 izle, gegen die wand 2004 tek parça indir, gegen die wand 2004 tek part indir duvara karşı, gegen die wand 2004 tr altyazılı indir, gegen die wand 2004 tr dublaj indir, gegen die wand 2004 türkçe dublaj indir, gegen die wand 2004 uhd indir, gegen die wand 2004 ultrahd 4k indir, gegen die wand 2004 ultrahd 4k izle, head-on, head-on 12004 film indir, head-on 2004 1080p indir, head-on 2004 2160p indir, head-on 2004 4k indir, head-on 2004 720p indir, head-on 2004 fragman indir, head-on 2004 hd indir, head-on 2004 hevc 265 indir, head-on 2004 indir, head-on 2004 izle, head-on 2004 tek parça indir, head-on 2004 tek part indir, head-on 2004 tr altyazılı indir, head-on 2004 tr dublaj indir, head-on 2004 türkçe dublaj indir, head-on 2004 uhd indir, head-on 2004 ultrahd 4k indir, head-on 2004 ultrahd 4k izle, kanal, ma, r--------------r, r---r, r---rg----g, rrrrr, sunum, süre, tr, tr audio indir, tr ses dosyası indir, türkçe ses dosyası indir, türkçe ses indir, wand
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 57
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:55
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  27. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    iTunes
    Hidden Figures (2016) 384Kbps 23Fps AC3 6Ch TR iTunes Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 01:18
    (2016), (dcrg), -, 23fps, 384kbps, 384kbs, 6ch, ac3, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, den, dil, dosyası, ek, figures, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hidden, itunes, itunes‎, jpg, kanal, kaydedilmiştir, kaynak, kodek, lütfen, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4846340, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, ©2017
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 83
    Son Mesaj : 4 Gün önce 17:46
    Son yazan cesta  son yazılan Mesajı göster
  28. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    8 Femmes (2002) 192Kbps 24Fps 2Ch AC3 DVD TR Audio DCRG

    Başlatan iş314, 1 hafta önce 13:35
    (2002), -, 192kbps, 24fps, 2ch, 8, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dvd, femmes, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, süre, tr, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 54
    Son Mesaj : 1 hafta önce 13:35
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
  29. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Lion (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TR TV Audio (DCRG)

    Başlatan Nok, 1 hafta önce 00:16
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lion, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mesey, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3741834, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 148
    Son Mesaj : 1 hafta önce 22:50
    Son yazan panalopy  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1226 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 41 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26