Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: türkçe

Arama: Arama işlemi Toplam 0.08 Saniye sürmüştür.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DCRG
    Guilty By Suspicion (1991) 192Kbps 23Fps 2Ch AC3 TR Audio DCRG

    Başlatan iş314,  5 Saat önce 23:56
    (1991), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, audio, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, dil, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, guilty, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, special, sunum, suspicion, süre, tr, tt0101984, türkçe, uyumlu, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 5 Saat önce 23:56
    Son yazan iş314  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 7 Saat önce 22:24
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    Son Mesaj : 7 Saat önce 22:24
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 7 Saat önce 22:24
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    American Honey (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  7 Saat önce 21:57
    (2016), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, american, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, honey, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt3721936, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 7 Saat önce 21:57
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 19 Saat önce 09:55
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 1 gün önce 22:06
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 1 gün önce 22:06
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 38
    Son Mesaj : 1 gün önce 22:05
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Resident Evil: The Final Chapter (2016) Retaliation Mode 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 gün önce 20:20
    3 Sayfa
    1 2 3
    (2016), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chapter, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, evil, evil:, final, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, mode, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, resident, retaliation, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2592614, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 150
    Son Mesaj : 3 Saat önce 02:12
    Son yazan tamarotti  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Resident Evil: The Final Chapter (2016) Theatrical Cut 640Kbps 23Fps AC3 6Ch BluRay TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor, 1 gün önce 18:44
    2 Sayfa
    1 2
    (2016), -, 23fps, 640kbps, 6ch, ac3, alınmış, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, blu-ray, bluray, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chapter, chnnls, cut, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, diskten, dosyası, ek, evil, evil:, final, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, hicbir, işlem, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, resident, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, theatrical, tr, tt2592614, türkçe, uyumlu, ve, yapılmamıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 140
    Son Mesaj : 3 Saat önce 02:12
    Son yazan tamarotti  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    Son Mesaj : 1 gün önce 10:56
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    Son Mesaj : 1 gün önce 10:54
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Jumanji (1995) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  2 Gün önce 23:15
    (1995), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jumanji, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0113497, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:15
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:15
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:15
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 74
    Son Mesaj : 2 Gün önce 23:14
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 11
    Son Mesaj : 2 Gün önce 22:45
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    VCD
    Bicentennial Man (1999) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch VCD TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  2 Gün önce 22:44
    (1999), (dcrg), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bicentennial, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, man, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0182789, türkçe, uyumlu, vcd, vcdden, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 67
    Son Mesaj : 2 Gün önce 22:44
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 2 Gün önce 22:44
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 40
    Son Mesaj : 2 Gün önce 22:43
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:56
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:54
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 30
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:51
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:40
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    The Twins Effect aka Vampire Effect 2003 224kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio TV Jason DCRG

    Başlatan Jason,  2 Gün önce 10:16
    -, 2.ch, 2003, 224kbps, 23fps, 2ch, ac3, aka, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, den, dil, dosyası, effect, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/the, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jason, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0351887, tv, twins, türkçe, uyumlu, vampire, www.imdb.com/title/tt0351887, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 2 Gün önce 10:16
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    DVD
    Kazaam (1996) 256kbps 23Fps AC3 2Ch TR Audio DVD DCRG

    Başlatan Jason,  2 Gün önce 09:42
    (1996), -, 1080p, 2.ch, 23fps, 256kbps, 2ch, aac2, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değerigerekiyorsapaylaşın, delay, den, dil, dosyası, dvd, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/kazaam, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, jason, kanal, kaynak, kazaam, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0116756, türkçe, uyumlu, webrip, www.imdb.com/title/tt0116756, x264-ntb, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2016
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 88
    Son Mesaj : 2 Gün önce 09:42
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 3 Gün önce 00:09
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 3 Gün önce 00:09
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 38
    Son Mesaj : 3 Gün önce 00:08
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
Toplam 3936 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 132 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26