Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: tv

Arama: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 1 gün önce 14:41
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Deepwater Horizon ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan dogukan2587, 1 gün önce 14:41
    2 Sayfa
    1 2
    (, ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, deepwater, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, horizon, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt1860357, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 122
    Son Mesaj : 19 Saat önce 18:25
    Son yazan markkevel  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Billion Dollar Brain (1967) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 12:45
    (1967), -, 192kbps, 192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, billion, bitrate, boyut, brain, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dollar, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/billion, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0061405, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:45
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Dear Frankie (2004) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 12:44
    (2004), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, dear, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, frankie, ftp://vip.dcrgvip.net/dear.frankie.2004.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0377752, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:44
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Alice (1990) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 12:44
    (1990), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alice, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/alice.1990.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0099012, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:44
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    A Life Less Ordinary (1997) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 12:43
    (1997), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/a.life.less.ordinary.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, life, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, ordinary, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0119535, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 30
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:43
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    A Home of Our Own (1993) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr,  2 Gün önce 12:42
    (1993), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, ftp://vip.dcrgvip.net/a.home.of.our.own.1993.192kbps.23fps.ac3.2ch.tv.tr.audio.dcrg.ac3, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, home, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0107130, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 2 Gün önce 12:42
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  7. TV Arrival ( 2016 ) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  4 Gün önce 12:09
    2 Sayfa
    1 2
    (, (dcrg), ), -, 192kbps, 2016, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, arrival, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt2543164, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 151
    Son Mesaj : 23 Saat önce 14:21
    Son yazan cakiciselos  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Nocturnal Animals (2016) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan sensiz-olmuyor,  5 Gün önce 13:48
    (2016), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, animals, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, nocturnal, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt4550098, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 102
    Son Mesaj : 2 Gün önce 19:13
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Mad Max Fury Road (2015) 4K 5403Kbps 23Fps DTS-HD MA 8Ch TR Audio Bluray JASON DCRG

    Başlatan Jason,  5 Gün önce 20:21
    (2015), -, 23fps, 4k, 5403kbps, 8ch, 8chtr, audio, bd-ext, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, c-------------cr---------------r, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d---d, dcrg, ddd----dddd----d, dddddddddddd, değeri, delay, dosyası, dts, dts-hd, dwa, ek, fps, fury, g-------------g, g-----g, g----g, g---g, gb, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hazirlandi, hd, hda, içeriği, içerik, icin, izli, jason, kanal, kaynak, kodek, konuyu, lütfen, ma, mad, max, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, road, sayısı, ses, sunum, süre, tr, tt1392190, tv, türkçe, uyumlu,  ,  -,  --,  ---,  -¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬,  4k,  bilgi,  boyut,  bu,  c----------c,  ccccccccc,  ccccr---r,  d----d,  d----dc------c,  d----dc-----c,  dil,  g----------g,  g----g,  g----gggggg----g,  gggg,  r----rg-----g,  r---r,  rrrrrrrrrrrrrrr,  special,   ---, ¦¦
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 79
    Son Mesaj : 4 Gün önce 18:20
    Son yazan Jason  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Suicide Squad 2016 Extended Cut 640Kbps 23Fps AC3 5.1Ch TR BluRay Audio TV JASON DCRG

    Başlatan Jason,  5 Gün önce 19:53
    -, 2016, 23fps, 5.1ch, 640kbps, ac3, audio, bd-ext, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, cut, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.dts, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dwa, ek, extended, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/suicide, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hazirlandi, hda, içeriği, içerik, icin, izli, jason, kanal, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, squad, suicide, sunum, süre, tr, tt1386697, tv, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt1386697, ¦¦
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 72
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:04
    Son yazan 24tonyalmedia  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Suicide Squad 2016 Extended Cut 1509Kbps 23Fps DTS 5.1Ch TR BluRay Audio TV JASON DCRG

    Başlatan Jason,  5 Gün önce 19:41
    -, 1509kbps, 1510kbps, 2016, 23fps, 5.1ch, audio, bd-ext, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, bluray, boyut, bu, c-------------cr---------------r, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccr---r, chnnls, cut, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.dts, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dts, dwa, ek, extended, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/suicide, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gb, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, görebilmek, gözden, hazirlandi, hda, içeriği, içerik, icin, izli, jason, kanal, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, squad, suicide, sunum, süre, tr, tt1386697, tv, türkçe, uyumlu, www.imdb.com/title/tt1386697, ¦¦
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 1 gün önce 17:04
    Son yazan 24tonyalmedia  son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Blu-Ray
    Suicide Squad 2016 Extended Cut 5109kbps 23Fps DTS-HD MA 8ChTR Audio JASON DCRG

    Başlatan Jason,  6 Gün önce 23:50
    -, 2016, 23fps, 5109kbps, 8ch, 8chtr, audio, bd-ext, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, cut, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrg.dts, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dts, dts-hd, dwa, ek, extended, fps, ftp://vip.dcrgworld.com/suicide, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gb, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, görebilmek, gözden, hazirlandi, hda, içeriği, içerik, icin, izli, jason, kanal, kaynak, kodek, konuyu, lütfen, ma, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, squad, suicide, sunum, süre, tr, tt1386697, tv, türkçe, uyumlu, ¦¦
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 6 Gün önce 23:58
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 6 Gün önce 22:54
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    Son Mesaj : 6 Gün önce 22:53
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 6 Gün önce 21:35
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 6 Gün önce 21:32
    Son yazan dogukan2587  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 45
    Son Mesaj : 6 Gün önce 16:28
    Son yazan garanti  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 59
    Son Mesaj : 5 Gün önce 10:43
    Son yazan OSİRİS  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 47
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:47
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
  13. TV Gloria (1980) 192Kbps 23Fps AC3 2Ch TV TR Audio DCRG

    Başlatan yucelugr, 1 hafta önce 00:46
    (1980), -, 192kbps, 23fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, geçirmelisiniz., gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, gloria, görebilmek, gözden, içeriği, içerik, icin, izli, kanal, kaynak, kbps, kodek, konuyu, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, special, sunum, süre, tr, tt0080798, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 49
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:46
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 62
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:46
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 37
    Son Mesaj : 1 hafta önce 01:18
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 49
    Son Mesaj : 1 hafta önce 01:18
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 56
    Son Mesaj : 1 hafta önce 01:17
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Son Mesaj : 1 hafta önce 01:16
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 66
    Son Mesaj : 1 hafta önce 00:08
    Son yazan yucelugr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 50
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:34
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 37
    Son Mesaj : 1 hafta önce 17:23
    Son yazan rmznzdmr96  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 62
    Son Mesaj : 1 hafta önce 21:24
    Son yazan pbz  son yazılan Mesajı göster
Toplam 735 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 25 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26