Foruma giriş için E-Mail Adresinizi kullanmanız gerekmektedir.





DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir : DCRG World - 1080p 720p TR Dublaj Bluray Film Dizi indir - Türkçe Ses Dosyası indir Sitesine Hoşgeldiniz.

Arama:

Tag: ve

Arama: Arama işlemi Toplam 0.07 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    Son Mesaj : 4 Saat önce 12:54
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    Son Mesaj : 4 Saat önce 12:52
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    Son Mesaj : 4 Saat önce 12:50
    Son yazan trturkuaz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:56
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:51
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  1. The Walking Dead | S07E15 | HDTV | XviD | RMX

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:51
    bölüm, çabuk, cok, dead, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, rmx, s07e15, silinmemesi, ve, walking, xvid, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:51
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  2. The Walking Dead | S07E15 | HDTV | x264 | SVA

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:50
    bölüm, çabuk, cok, dead, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s07e15, silinmemesi, sva, ve, walking, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:50
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  3. Homeland | S06E10 | 720p | HDTV | x264 | AVS

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:43
    720p, avs, bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, homeland, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s06e10, silinmemesi, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:43
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  4. Homeland | S06E10 | HDTV | XviD | RMX

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:43
    bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, homeland, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, rmx, s06e10, silinmemesi, ve, xvid, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:43
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  5. Homeland | S06E10 | HDTV | x264 | SVA

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:42
    bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, homeland, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s06e10, silinmemesi, sva, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:42
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:41
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  6. Black Sails | S04E09 | HDTV | XviD | AFG

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:41
    afg, black, bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s04e09, sails, silinmemesi, ve, xvid, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:41
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  7. Black Sails | S04E09 | HDTV | x264 | FLEET

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:41
    black, bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, fleet, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s04e09, sails, silinmemesi, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:41
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:35
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  8. The Originals | S04E02 | HDTV | XviD | AFG

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:35
    afg, bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, originals, rar, s04e02, silinmemesi, ve, xvid, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:35
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  9. The Originals | S04E02 | HDTV | x264 | KILLERS

    Başlatan darky_10,  5 Saat önce 11:34
    bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, killers, numarası, originals, rar, s04e02, silinmemesi, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 5 Saat önce 11:34
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:32
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  10. The Last Kingdom | S02E02 | HDTV | x264 | MTB

    Başlatan darky_10,  6 Saat önce 11:31
    bölüm, çabuk, cok, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, kingdom, mtb, numarası, rar, s02e02, silinmemesi, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:31
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  11. Colony | S02E11 | 720p | HDTV | x264 | SVA

    Başlatan darky_10,  6 Saat önce 11:29
    720p, bölüm, çabuk, cok, colony, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s02e11, silinmemesi, sva, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:29
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  12. Colony | S02E11 | HDTV | XviD | AFG

    Başlatan darky_10,  6 Saat önce 11:29
    afg, bölüm, çabuk, cok, colony, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s02e11, silinmemesi, ve, xvid, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:29
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

  13. Colony | S02E11 | HDTV | x264 | SVA

    Başlatan darky_10,  6 Saat önce 11:29
    bölüm, çabuk, cok, colony, değişiktir, dizilerin, dosya, halindedir.dizinin, harfi, hdtv, icin, ilk, isimleri, numarası, rar, s02e11, silinmemesi, sva, ve, x264, yabancı, |, şeklinde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    Son Mesaj : 6 Saat önce 11:29
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    HD Diziler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 20
    Son Mesaj : 18 Saat önce 23:14
    Son yazan darky_10  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TV
    Shining Through (1992) 192Kbps 25Fps AC3 2Ch TV TR Audio (DCRG)

    Başlatan sensiz-olmuyor,  19 Saat önce 22:14
    (1992), (dcrg), -, 192kbps, 25fps, 2ch, ac3, alınmıştır, audio, bilgi, bilgisi¦¦¦, bitrate, boyut, bu, c--------------cr---r, c-------------cr---------------r, c-----------c, c----------c, c------c, c------ccccc---cr---rrrrrrrr----r, c------cccccc---cr---r, ccccccccc, ccccccccccc, ccccr---r, chnnls, d-------------d, d-----------dd, d----d, d----dc------c, d----dc-----c, d---d, dcrg, dcrgworld, ddd----dddd----d, ddddddddddd, dddddddddddd, değeri, delay, dil, dosyası, dönüşümü, ek, fps, g-------------g, g----------g, g-----g, g-----gggggg----g, g----g, g----gggggg----g, g---g, gerekiyorsa, ggg---g, gggg, gggggg, ggggggggg, gggggggggg, kanal, kaynak, kbps, kodek, lütfen, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦-, l¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦--, l¬, l¬-, mb, paylaşın, r--------------r, r------------rr, r----rg-----g, r---r, r---rg----g, r---rrrrrr-----r, r---rrrrrrrr----rg----g, rrrrr, rrrrrrrrrrrrrrr, sayısı, ses, shining, special, sunum, süre, tr, tt0105391, tv, tvden, türkçe, uyumlu, ve, yapılmıştır, ¦¦, ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¬, ©2017
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    Son Mesaj : 19 Saat önce 22:14
    Son yazan sensiz-olmuyor  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    Son Mesaj : 21 Saat önce 19:36
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    Son Mesaj : 21 Saat önce 19:36
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    Son Mesaj : 21 Saat önce 19:34
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    Son Mesaj : 21 Saat önce 19:34
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    Son Mesaj : 22 Saat önce 19:29
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    Son Mesaj : 22 Saat önce 19:29
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 10
    Son Mesaj : 22 Saat önce 19:18
    Son yazan HIGHFIVE  son yazılan Mesajı göster
Toplam 3107 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 104 Sayfadan 1 2 3 4
Yukarı Çık
Site Doğum Günü: 7 Ocak 2011 17:26